LIJEPA ŠEHERZADA PRVO ODREZALA DUGU CRNU KOSU, A SAD URADILAJOŠ VEĆU PROMJENU: Više se ne može prepoznati, objavljene najnovije slike!

LIJEPA ŠEHERZADA PRVO ODREZALA DUGU CRNU KOSU, A SAD URADILAJOŠ VEĆU PROMJENU: Više se ne može prepoznati, objavljene najnovije slike!

Berguzar Korel, koja je u srećnom brakom s kolegom Halitom Ergečom, nedavno je, nakon perioda skrivanja, potvrdila glasine koje su kolale Istanbulom.

Prije trinaest godina, lijepa Berguzar Korel i njen kolega Halit Ergeč započeli su svoju ljubavnu priču na setu serije 1001 noć, u kojoj su igrali zaljubljeni par.

Više od decenije kasnije, oni su jedan od najskladnijih slavnih parova i ponosni su roditelji dječaka po imenu Ali, a nedavno su se pojavile glasine da je Korelova ponovo u drugom stanju.

seherzada1

Foto:Instagram

Ona i Halit najprije su ignorisali tračeve i pitanja novinara, ali pošto više nisu mogli da izbjegavaju javnost, glumci su priznali da će ponovo postati roditelji.

— Ne mogu da vam opišem kakvu nam je sreću donijela ova vijest, trudnoća je blagoslov, a ja se upravo tako osjećam — istakla je Berguzar.

To, međutim, nije jedino što se promijenilo u životu lijepe glumice. Ona je, naime, odlučila da drastično promijeni imidž! Lijepa Turkinja skratila je svoju dugu kosu, inače njen zaštitni znak, a nedavno je na društvenoj mreži Instagram podijelila selfi koji je prikazuje u pomalo hipi izdanju.

seherzada2

Foto:Instagram

Da li vam se dopada kako sada izgleda?

Novi.ba/Glossy.Espreso.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *