MILIJANA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE: Njihovi RITUALI su nasmijali region, kada su shvatili da je OZBILJNA ZGROZILI SU SE!

MILIJANA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE: Njihovi RITUALI su nasmijali region, kada su shvatili da je OZBILJNA ZGROZILI SU SE!

Milijana i Milojko Božić ne prestaju da šokiraju javnost još od kada su se početkom godine pojavili u rijalitiju Parovi. Prema pisanju domaćih medija, Milijana je otkrila da se unutar njihova četiri zida, van kamera, između supružnika odvija pravi biz-aran ritual.

Naime, pored toga što su svima stavili do znanja da im razlika u godinama od čak pet decenija ni malo ne smeta, Milijana i Milojko navodno imaju specifičan način zabavljanja, i to dva puta nedjeljno, kada Milijana, prema riječima njene prijateljice, kupa Milojka i navlači mu pelene.

280649-milojko-milijana-foto-instagram4-f

– Milijana se loži na matorce, ali nijedan od njih osim pažnje, odnosa i novca nije želio da ispunjava njene pomalo čudne potrebe – započinje razgovor Milijanina drugarica za magazin Rijaliti.

– Milijanu posebno uzbuđuje to što četvrtkom i subotom njih dvoje imaju običaj da se zatvore u kuću, a onda Milijana kupa Milojka. Detaljno ga je prala, a potom mu stavljala bebi puder i umotavala ga u pelene. Kada mi je govorila o tome, molila sam je da ne priča nikome više, pošto je već navukla na grbaču dovoljnu osudu zbog razlike u godinama. Mislim da je to jako bolesna razonoda, ali ona je pričala to mnogim drugaricama – dodao je izvor za pomenuti medij.

milojko4

Milijanina drugarica otkrila je još detalja intimnog performansa bračnog para Božić. Milojka bi mlada supruga umotala u pelene i natapala puderom, a ponekad bi mu navodno stavljala i cuclu u usta, u zavisnosti od raspoloženja.

– Ona bi da dojila, nunala ili udarala po zadnjici, zavisno od raspoloženja – stidljivo i zgroženo rekla je Milijanina drugarica za medije i dodala:

– Volim je i ja, divna je osoba, ali to nije normalno ponašanje. On je jako voli, zar nije to jasno s obzirom na to koliko ga vara na televiziji – dodala je ona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *