LJUBAV KOJA JE OBILJEŽILA JUGOSLAVIJU: Mariju i Bobu iz Ludih godina DANAS NE BISTE PREPOZNALI DA IH SRETNETE NA ULICI!

LJUBAV KOJA JE OBILJEŽILA JUGOSLAVIJU: Mariju i Bobu iz Ludih godina DANAS NE BISTE PREPOZNALI DA IH SRETNETE NA ULICI!

Glumica koja je igrala lik Marije i danas plijeni izgledom, ali zato ste pored Bobe komotno mogli da prođete na ulici i da ga ne prepoznate.

Gotovo da ne postoji osoba koja je odrasla u nekoj od zemalja bivše SFRJ koja nije gledala filmove o mladom paru koji se bori za svoju ljubav uprkos brojnim preprekama, piše magazin Story.

va1k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrnn01eqv8vztu0zdrkyjrkmmfkothln2m2mzhhmdczntg3ndezytquanblz5gtas0djgcbaae

(foto: Printscreen)

Sigurno ste upamtili osmijehe Marije i Bobe, nezaboravnih likova jugoslovenske kinematografije.

boba

(foto: Printscreen)

Ulogu Marije igrala je Rialda Kadrić, koja je neočekivano dobila ovu rolu umjesto Sonje Savić. Mlada glumica se, međutim, odrekla mogućih uspjeha i glumačke karijere, pa se devedesetih godina prošlog vijeka preselila u London, gdje je izvjesno vrijeme radila kao voditelj “Glasa Amerike”.

Ovako ona izgleda danas.

rialda2-1000x0

(foto: Printscreen)

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i danas živi u Beogradu. Ima dvoje djece i bavi se marketingom, a jednom prilikom je izjavio da upravo zbog “Ludih godina” nije upisao glumu: ugovorom je bio vezan za ove filmove, a u to vrijeme studenti glume nisu smjeli javno da igraju.

Ovako čuveni Boba izgleda danas.

screenshot-from-2019-08-01-09-40-51

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *