MARINA OSTAVLJA DARKA LAZIĆA?! Oglasio se pjevač potresen i otkrio pravu istinu: EVO ŠTA SE DESILO!

MARINA OSTAVLJA DARKA LAZIĆA?! Oglasio se pjevač potresen i otkrio pravu istinu: EVO ŠTA SE DESILO!

Pjevač Darko Lazić se ne odvaja od sina Alekseja, a poslije priča da sa vjerenicom Marinom Gagić već radi na tome da dobiju još djece, LAzić je otkrio pravu istinu.

Printscreen

On je ispričao da nakon što mu je ugrađen vještački kuk da se nikako ne može opustiti u spavaćoj sobi, te da mu Marina zbog toga prigovara.

Printscreen

Lazić je okrio i da će možda morati potražiti stručnu pomoć.

“Moja Marina se stalno žali zbog toga što rijetko spavamo u posljednje vrijeme. To nije bio slučaj pre nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom s, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomernu kilažu. a kamoli dok vodimo ljubav“, rekao je Darko i dodao da se najviše plaši da ga Marina ne ostavi.

“Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mjesto, ali je sada tako”, dodao je Lazić i rekao da ga neće biti sramota da potraži pomoć psihologa ili psihijatra.

“Svakako ću se posavetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje”, rekao je Darko.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *