PRIČALI SU DA BRENA GUBI KOSU I DA STALNO NOSI PERIKE: Sad je skinula periku i pokazala kako ZAISTA izgleda! Nevjerica..

PRIČALI SU DA BRENA GUBI KOSU I DA STALNO NOSI PERIKE: Sad je skinula periku i pokazala kako ZAISTA izgleda! Nevjerica..

Naime, Brena se prvi put u javnosti pojavila sa perikom u oktobru prošle godina i to u Štark areni. 

brena1

Njena prva kosa bila je srednje dužine, blago uvijena, dok je druga perika, koju je promijenila na koncertu, bila kraća varijanta, dosta bujnija, pa je svima bilo jasno da to nije njena prirodna kosa.

brena-1000x0

– Lepa BRENA ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je sa godinama sve rjeđa i opada joj svakoga dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je vidjela da sprijeda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće.

1brena-upj

– Neko vrijeme je pokušavala da pusti šiške ne bi li sakrila zaliske, nosila je klipse, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže. Brena je pala u depresiju i jedno vrijeme je nosila kapice i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rješenje perike, koje su danas toliko uznapredovale da malo ko može i da primijeti da je na glavi vještačka kosa. Iako je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je riješila da posluša svog saradnika, pa je naručila dvije za probu. Obe je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima – kaže izvor blizak folk zvijezdi, pa dalje nastavlja:

brena4


– Od oktobra pa sve do danas, dakle, devet mjeseci, Brena ne skida perike sa glave, pa čak ne ide ni do prodavnice ako na glavu ne stavi neku od desetine koje sada ima. Toliko se izvještila da ih nosi i kada putuje van zemlje i sama ih stavlja, bez pomoći frizera. Prezadovoljna je kada se pogleda u ogledalo. Perike su lagane, pravljene od prirodne kose, sa minimalnim brojem češljića, pa Brena nema osjećaj da joj nešto smeta. Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli na protekciju i sa popustom, ona za perike nije žalila para. Svjesna je da što je kvalitetnija i izgleda prirodnije, a samim tim je i udobnija za glavu, ona je skuplja. Tako nijedna njena perika nije jeftinija od 500 eura – završava izvor blizak folk zvijezdi koji je dobro upućen u tajne ljepote dive “Grand produkcije”.

brena2

Kako saznajemo, Brena je od Lepe Lukić, koja svako malo mijenja perike, tražila savjet gdje može da kupi kvalitetnu periku i ona joj je dala preporuke.

screen-shot-07-28-19-at-09-49-pm

Gubitak kose bacio ju je u očaj i u zadnje vrijeme nije se pojavljivala u javnosti.. Ali večeras je sa prijateljima izasla u proizvod i uživaju u otpuštenom izdanju. Čini se kako je Brena periku večeras ostavila kod kuće i prošetala svoj prirodni izgled. 
Evo kako izgleda:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *