UDALA SE MILIJARDERKA IZ SANDŽAKA, PLIVA U PARAMA, OBUKLA PROVOKATIVNU VJENČANICU: A tek kad vidite MLADOŽENJU, OČI ĆE VAM STATI!

UDALA SE MILIJARDERKA IZ SANDŽAKA, PLIVA U PARAMA, OBUKLA PROVOKATIVNU VJENČANICU: A tek kad vidite MLADOŽENJU, OČI ĆE VAM STATI!

Amra Olević uspješna je stilistkinja koju na instagramu prati skoro šest miliona ljudi.

Lijepa Sandžaklijka prije odlaska u Ameriku živjela je u BiH, gde je završila srednju školu i uspisala fakultet od kojeg je u međuvremnu odustala. ”

Nikad me nije zanimala škola i uglavnom sam spavala u učionicama” otkrila je Amra, piše Kurir.

Međutim, smisao za modu i talent za šminkanjem iskoristila je na najbolji mogući način.

”Odgajali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali su bili vrlo strogi. Nisam se slagala s njima kad sam bila mlađa, pa sam se iselila iz porodičnog doma s 23. godine. To je bila moja najbolja odluka u životu. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vrijeme nisam imala novca ni za hranu. Živjela sam s dečkom i oboje smo se borili da preživimo.
Ponekad kad se sjetim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspjevali. To iskustvo me je promijenilo. Naučila sam da budem skromna, ali i da cijenim svaki trenutak – kazala je Amra.

Amra je rođena 1988. godine u Plavu u Crnoj Gori. Neko vrijeme je živela u Bosni i Hercegovini, pa u Hrvatskoj, potom je emigrirala u Njujork, a sada živi u Los Angelesu. Prvi posao dobila je u prestižnoj kozmetičkoj kući MAC, a onda je odlučila da postane samostalna, što ju je dovelo do statusa milionerke.

Prošlog mjeseca se udala, a prelijepe fotografije sa svadbe podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *