DA LI JE OVO MOGUĆE?! EVO ČIME SE ZAPRAVO BAVI ZORICA MARKOVIĆ KADA NIJE U ZADRUZI: Šok i nevjerica

DA LI JE OVO MOGUĆE?! EVO ČIME SE ZAPRAVO BAVI ZORICA MARKOVIĆ KADA NIJE U ZADRUZI: Šok i nevjerica

Iako sasvim lijepo živi od honorara koje zarađuje u “Zadruzi”, izvor blizak Zorici Marković otkriva čime se pjevačica navodno bavi kada nije na imanju u Šimanovcima.

– Otkad je počela da ide po rijalitijima sve manje je vremena imala za nastupe, pa je muzičku karijeru stavila u drugi plan. To joj je u neku ruku i odgovaralo, ali kada joj se ukazala druga poslovna prilika, Markovićeva je riješila da je iskoristi – počeo je priču izvor za Alo Vip.

– Tako je počela da čuva jednu slabo pokretnu baku za novac. U početku je to bilo samo nekoliko sati na dan, pa je Zorica išla umjesto bakice u prodavnicu da joj kupi namirnice i ostale potrepštine, a onda je to prešlo u posao sa punim radnim vremenom.

– Zorica se ne stidi nijednog posla sve dok god je to što radi časno. Međutim, ovo je željela da sačuva za sebe, budući da ne želi da je kolege pogrešno ne protumače i prozivaju. Ona se nikome ne pravda, čuvanje starije gospođe je veoma pošten i težak posao, a Zorica ga obavlja savjesno. Ona se toj ženi maksimalno posvetila i brinula o njoj kao da joj je rođena majka – dodao je izvor.

– Kuvala joj je, hranila je, peglala joj i prala… Ta žena joj je veoma zahvalna i za to joj je plaćala 600 evra mjesečno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *