Ovo je pametni sat koji čuva vaše zdravlje

Ovo je pametni sat koji čuva vaše zdravlje

Huawei je sredinom novembra predstavio nove uređaje, a među raznim gedžetima našla se druga generacija pametnih satova, Huawei Watch GT2 u dvije varijante sportskoj i elegantnoj.

Praćenje pulsa

Huawei Watch GT2  podržava 15 opcija, od kojih su osam za sportove na otvorenom  i sedam za sportove u zatvorenom prostoru.  

Sat je obogaćen tehnologijom za inteligentno praćenje pulsa koja prepoznaje aktivnost i preciznije prati i šalje izvještaje o aktivnosti pulsa.

Također, Huawei Watch GT2 uveo je dodatnu mjeru bezbjednosti za korisnike koji imaju neku vrstu srčanih mana. Uz to, ukoliko ste dugo neaktivni, sat će vam poslati obavještenje o tome da je vrijeme da se pokrenete. Posjeduje Relax opciju, koja nakon aktivacije pruža različite vježbe disanja, kojima možete smiriti dah, puls, smanjiti stres i između ostalog poboljšati cirkulaciju.

Ogromni displej

Sat ima veliki, AMOLED HD displej, koji pokriva cijelu površinu kućišta. Osvjetljenje na displeju je veoma dobro, što omogućava da bez problema vidite i pročitate sve sa njega, čak i pri jakom spoljnom osvjetljenju. 

Također, posjeduju opciju obavljanja poziva, direktno sa sata. Potrebno je samo da putem Bluetootha povežete vaš Huawei Watch GT2 sa pametnim telefonom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *