Anđelka Prpić se razvodi: Muž je varao sa ovom starletom!

Anđelka Prpić se razvodi: Muž je varao sa ovom starletom!

Iako su u javnosti djelovali kao skladan par, čini se da su glumica Anđelka Prpić i njen suprug Dario iza zatvorenih vrata imali ozbiljnih problema!

Anđelka je o ljubavi sa suprugom uvijek govorila samo lijepo, ali je u jednom od intervjua kao kroz šalu ispričala da je muž smatra nezanimljivom i da joj je govorio da je život s njom dosadan. Čini se da je Prpić našao izvor zabave, i to u obliku bivše voditeljke rijaliti “Parova” Ave Karabatić, koja je sve samo ne dosadna.

Naime, navodno je starleta je živjela u stanu prekoputa restorana koji drži Anđelkin suprug i stalno je vrijeme provodila na ručkovima i večerama u njegovom ugostiteljskom objektu. Poznata kao žena slobodnog duha, Ava se navodno nije libila da se nabacuje tada oženjenom Prpiću, koji nije ostao imun na njene čari.

– U posljednjih godinu dana, Anđelkin brak bio je na klimavim nogama. Iako su njih dvoje odsustvo pažnje i ljubavi pravdali time da previše rade i da zbog toga navodno ne mogu da se posvete jedno drugom, stvarnost je drugačija – kaže izvor blizak paru za i dodaje:

– Po gradskim kuloarima odavno se spekulisalo da je Dario nevjeran svojoj ženi, ali ona u te priče nikada nije vjerovala. No pre nekoliko mjeseci do nje je došla priča da se njen muž povremeno viđa sa hrvatskom starletom Avom Karabatić, koja je čest gost u njihovom restoranu u centru grada. Kada je malo više obratila pažnju na te informacije, shvatila je da se ne radi o običnom tračarenju – ispričao je izvor.

Glumica je prije nekoliko godina ovako govorila o odnosu bračnih partnera:

– Volim da sanjarim i maštam, ali smatram da sam prilično realna. Na braku mora svakodnevno da se radi. Svaka žena manje ili više ima predispoziciju da postane džangrizava i stalno melje, pa suprugu govorim da mora da mi pomogne da ne postanem takva – rekla je tada Anđelka.

Ava je živjela u stanu preko puta njihovog restorana, pa je često provodila vrijeme u Prpićevom ugostiteljskom objektu. Tako su se njih dvoje i upoznali, a onda su se povremeno i viđali. Kada je dobila dokaz da joj je suprug nevjeran, Anđelka je riješila da razgovara sa njim i traži razvod – otkriva izvor.

Navodno se nisu javljale ni Anđelka ni Ava, tako da ove informacije nisu i dalje potvrđene sa njihove strane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *