Nema ko ne zaplače ispred Aleksandrine kuće: Zakazali svadbu, radovali se sinu, a sad je Saša sahranjuje sa bebom!

Nema ko ne zaplače ispred Aleksandrine kuće: Zakazali svadbu, radovali se sinu, a sad je Saša sahranjuje sa bebom!

NIŠ – Ne postoji osoba koja prođe pored kuće u Orljanu, gdje je živjela trudnica Aleksandra Pavlović, koja je preminula od korone, a da mu oči nisu uplakane. Komšinice prolaze pored kuće i plaču.

Jedna od njih je Gorica Tasić… Prolazi pored kuće i plače “kao kiša”…

Aleksandra Pavlović je bila na aparatima za kiseonik, ali nije izdržala. Prije toga ljekari su pokušali da spasu sedmomjesečni plod ali nisu uspjeli.

– Ovo je strašna grehota, to su dobre duše svi. Od svekra, svekrve, poštovana familija. Njen Saša, to je radan dečko, on je vatrogasac u Nišu, ali je radan, radan. Živio je da napravi porodicu i eto… Mi u stvari nismo shvatili tu koronu ozbiljno. Ovdje u selu to niko ozbiljno nije shvatio.

Njihov prvi komšija Vojin Cvetković, koji je bio radnik Intenzivne njege KC Niš, a sada je u penziji drži prodavnicu na nekoliko metara od njihove kuće. On kaže da je već zakazana i svadba, dogovoren restoran, muzika, a sada svi umjesto toga preživljavaju tugu, piše Kurir.

– Strašno je to što se dogodilo, ne samo za njih, nego za cijelo selo. Sreća im je kucala na vrata. Imali su vjeridbu tu u dvorištu do kasno u noć. Radovali su se djeci, ali kad đavo zakuca na vrata… Saša je pored stalnog posla radio malo i nešto oko građevine, mnogo radan momak. Ona je završila Ekonomski fakultet, ali ova nesreća dođe i sada cijelo selo tuguje – priča Cvetković.

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *