Tresla se kao prut pa nakljukala lijekovima: Ani Bekuti pozlilo na snimanju emisije!

Tresla se kao prut pa nakljukala lijekovima: Ani Bekuti pozlilo na snimanju emisije!

Ana Bekuta i Marija Šerifović posvađale su se kao nikad do sad. Iako smo navikli da se žiri takmičenja Zvezda Granda često svađa, pa se niko ne iznenadi kada jedni drugima upute salvu uvreda i ružnih riječi, ovog puta su po mišljenju Bekute pređene sve granice.

Nakon što je Marija javno izrekla svakakve optužbe na njen račun, umiješao se i Milutni Mrkonjić koji je stao u zaštitu svoje partnerke.

– Mrka je poludio kada je čuo da je Ana zbog Marije popila lijek za smirenje i napustila emisiju. On Mariju uvažava kao umjetnika i pjevačicu, voli njene šale i smisao za humor, ali smatra da je ovog puta pretjerala i da je Ani zbog nje pozlilo, što je nedopustivo. Rekao je ako se još jednom ponovi, on će lično popričati sa njom – kaže dobro obaviješten izvor koji se našao na licu mjesta i vidio da je Bekuta bila prilično potresena i sa knedlom u grlu pričala u bekstejdžu.

– Šta meni ovo treba. Da se svađam i nerviram! Zbog koga i čega. Da zdravlje svoje kidam zbog nekih koji ne znaju ni da te ispoštuju, da imaju neki respekt prema tebi kao kolegi, čovjeku, pjevaču. Mene su našli da prozivaju i ponižavaju pred kamerama. Na šta ovo liči? Ovo prelazi sve granice, ne mogu ja ovo više. Dokle, ima li kraja ovom bezobrazluku – izgovarala je Ana vidno uznemirena sjedeći sama za stolom.

U jednom momentu je, kako je rekao izvor, izvadila iz torbe nešto to mu je zaličalo na lijekove za smirenje, što je popila uz čašu vode. Pošto je vidio da Ane nema, Saša Popović je došao do bekstejdža da vidi šta se dešava i sa njom popričao nekoliko minuta. Objasnio joj je da ne shvata lično i da je to samo šala, da se međusobno svi vole i uvažavaju, pa je Bekuta nekako uspjela da se smiri.

Poslije nekog vremena se vratila na svoju poziciju, tako da je emisija mogla da se nastavi. Ipak, atmosfera se nije sasvim opustila, ali s obzirom da se snimanje nastavlja tek u septembru i Ana i Marija imaju vremena da se ohlade.

Konflikt između njih desio se na snimanju jedne od emisija “Zvezda Granda”, kada je pobjednica “Evrovizije” skrenula pažnju koleginici da je osvetoljubiva i da komentare na račun takmičara doživljava previše lično!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *