UNAKAZIO JE OD BATINA, EVO ŠTA SE DESILO ZORICI MARKOVIĆ: Puna modrica završila u bolnici, LJEKARI ŠOKIRANI

UNAKAZIO JE OD BATINA, EVO ŠTA SE DESILO ZORICI MARKOVIĆ: Puna modrica završila u bolnici, LJEKARI ŠOKIRANI

Pjevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković bila je žrtva porodičnog nasilja! Ona već 32 godine krije da ju je brutalno prebio tadašnji suprug Kemal Omerhodžić jer je sumnjao da ga vara sa slavnim kompozitorom Mišom Markovićem!

Zbog zadobijenih povreda te 1987. godine pevačica je završila na traumatološkom odeljenju na VMA, gdje se sedmicama oporavljala.

Bio je to drugi brak Markovićeve, iako je imala svega 28 godina i jedno dijete iz prethodne zajednice. S Kemalom Omerhodžićem venčala se 1977. godine, dvije godine pre nego što je snimila prvu ploču. Suprug joj je bio i menadžer, stalno je s njom išao na putovanja i nastupe, a u to vrijeme živjeli su u Velikom Zvorniku. Po preseljenju u Beograd počeli su prvi problemi u braku, a sve zbog toga što je Kemal postao ljubomoran na sve popularniju Zoricu, koja je nizala uspjehe i karijera joj je bila u usponu.

zorica3

Kulminacija se desila kada je on čuo priče da ga žena vara sa svojim kompozitorom i producentom Mišom Markovićem, pa ju je jednog dana, poslije burne svađe i teških riječi upućenih jedno drugom, unakazio od batina. Prema riječima izvora bliskih pjevačici, Zorica je tada zadobila nekoliko preloma kostiju, povrede na rukama, kukovima, brojne modrice i podlive po tijelu, a lijevo oko bilo je zatvoreno. Kada je prebačena u bolnicu, ljekari su bili šokirani njenim opštim zdravstvenim stanjem. Markovićeva je skoro deset dana ležala nepomična u krevetu, bila je smještena u korito koje služi da pacijent bude fiksiran i da se ne pomjera zbog povreda. Posjete su joj bile zabranjene kako se ne bi narušilo njeno jako teško psihičko stanje u tom momentu.

Tek posle četiri sedmice Zorica se u potpunosti oporavila i napustila bolnicu, a sa suprugom prekinula je komunikaciju i podnela zahtev za razvod. Ni kriv ni dužan, Miša Marković morao je godinama da se pravda i brani od toga da on nema nikakve veze s batinama koje je dobila pevačica.

– To su priče koje su i tad kružile, ali Zorica i ja nikad nismo bili ni u kakvoj vezi. Znam da ju je taj čovek tukao. To je i ona pričala svojim prijateljima, znam i da je ležala na VMA, išao sam da je obiđem, ali nisu me pustili. Poslije toga se oporavila, pa smo nastavili da se viđamo i radimo. U međuvremenu mi je rekla da nije više s tim čovjekom – rekao je Miša Marković.

zorica2

Bivši joj oteo 250.000 eura

– Prošlost sam davno ostavila iza sebe. Kad bih se osvrtala na sve, danas ne bih bila živa. Šta je bilo, bilo je, uvek sam podignute glave išla dalje. S bivšim mužem nemam komunikaciju. Oteo mi je 250.000 eura i više, otišao je i ostavio me bez para. Šta da mu ja radim! Tad sam rekla: Neka mu je sa srećom, a ja ću se već nekako snaći. Tako je i bilo.

Trebalo je vremena da ponovo stanem na noge i postignem nešto. Pored pevanja, radila sam sve i svašta, nije me sramota nijednog posla. Kopala sam, orala, čistila. Sve je za ljude. Kasnije sam otvorila kafanu i prva sam u Beograd vratila narodnu muziku, a onda su ova go*na počela da me kopiraju i danas imamo hiljadu istih ugostiteljskih prostora – pričala je Markovićeva prije ulaska u “Zadrugu 1”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *