CECA SPREMILA OGROMAN POKLON ZA UNUKA, zinut ćete kad vidite: BOGDANA U NEVJERICI! (FOTO)

CECA SPREMILA OGROMAN POKLON ZA UNUKA, zinut ćete kad vidite: BOGDANA U NEVJERICI! (FOTO)

Najmlađi član porodice Ražntović, Željko kršten je u nedjelju u kripti Hrama Svetog Save, na istom mjestu gde su se 24. novembra prošle godine vjenčali njegovi roditelji Bogdana i Veljko.

U strogoj tajnosti članovi porodice Ražnatović i Rodić organizovali su krštenje, a jednomjesečnog Željka krstio je patrijarhov vikar, episkop remezijanski Stefan Šarić.

– Zbog trenutne situacije koja vlada u cijelom svetu, porodice nisu željele da prave ovaj događaj sa velikim brojem ljudi te su odlučili da se na samoj ceremoniji, kao i kasnije u restoranu, nađu samo najuži članovi porodice. Smatrali su da je tako najbolje, a sve detalje su do posljednjeg trenutka čuvali u strogoj tajnosti. Po želji članova porodice, krštenje je obavljeno na crkveni praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu koji se slave u mnogim gradovima u Srbiji.U popodnevnim satima članovi porodica Rodić i Ražnatović pristigli su u Hram Svetog Save, gdje je obavljen sam čin krštenja. Veoma emotivno je bilo za obe porodice, pogotovo što je nakon rođenja ovo prvi događaj u životu budućeg nasljednika koji slave. Emocije u crkvi nisu krile Ceca i Anastasija, kao ni Bogdanina majka Danijela koja je pomno pratila sve što se dešava. Kum na krštenju bio je višegodišnji prijatelj Željkovog oca Veljka, Nikola Vavić. Ceca je vodila računa o svakom detalju, te je za Željka spremila mali smoking u kome je dečak kršten, a beba je sve vrijeme krštenja bila mirna, te ni u jednom trenutku nije zaplakala – priča izvor koji je do detalja upućen u cijelu priču, i dodaje:

– Nakon toga su se zaputili u jedan poznati beogradski restoran, gdje su u odvojenom dijelu restorana proslavili krštenje. U porodičnoj atmosferi Ražnatovići i Rodići su pričali o temama iz svakodnevnog života, ali se i prisjećali perioda kada su Veljko i Anastasija bili mali. Tako je Ceca pričala koliko je Veljko znao da bude nestašan kao mali, dok je Anastasija oduvijek slušala šta joj se govori.O Željku su sve vrijeme vodile računa ponosne tetke Anastasija, Bojana i Nataša, kao i Ceca i Danijela. Nakon nekoliko sati, Bogdana i Veljko zajedno sa sinom uputili su se u Titel, gdje žive posljednjih nekoliko mjeseci – objašnjava izvor sa lica mjesta. Povodom krštenja, na društvenim mrežama oglasila se Svetlana Ražnatović, koja je napisala:

„Naš mali i voljeni Željko! Sretno krštenje! Uvijek da si nam sretan, zdrav, voljen, uspješan, da porasteš u čoveka plemenitog srca na kog ćemo biti ponosni!“, poručila je Ceca.

Sudeći po fotografijama, Bogdana je za ovu priliku odabrala bijelo odelo, dok je Anastasija ponijela slično, samo u roze nijansi.

Ponosna tetka Anastasija Ražnatović posebnom porukom opisala je kolike je emocije vežu za bratanca i video-klipom na kojem se vidi kako u naručju drži Željka poslala sljedeću poruku:

– Srce moje najdraže. Dušo moje duše. Sretno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavoljela čim sam saznala da nam dolaziš na svijet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život. Nemam svoju djecu, ali vjeruj mi da te osjećam i gledam baš kao da sam te rodila. Ljubav koju osjećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemjerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te, najljepše moje više od života! – glasila je poruka mlade pjevačice.

Izvor: Blic.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *