KUĆA OD KAMENA I DRVETA, EVO GDJE ŽIVI MENSUR AJDARPAŠIĆ: Mina će se razočarati KAD OVO VIDI!

KUĆA OD KAMENA I DRVETA, EVO GDJE ŽIVI MENSUR AJDARPAŠIĆ: Mina će se razočarati KAD OVO VIDI!

Mensur Ajdarašić, bivši učesnik rijaliti programa ”Zadruga 3” u posljednje vrijeme tema je medija zbog turbulentnog odnosa sa Minom Vrbaški, a tokom takmičenja za crnim stolom se povela priča o njegovoj porodici.

– Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vrijeđaš, jer ću da te peckam – poručila je Tara u jednoj od rasprava, a Ajdarpašićev rođak za Pink.rs progovorio je o tragičnoj sudbini njegovog oca i neimaštini u kojoj su živjeli, kao i o njegovoj majci.

– Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa djecom, nadničio, čak jedno vrijeme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje djece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovjek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podsjeća na njegovu majku – rekao je za gore pomenuti portal rođak Mensura Ajdarpašića i dodao:

– Ostali su sami on i brat, oduvijek su živjeli teško… I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživjeli ne čudi problematično ponašanje oba brata – rekao je

Mensur i nakon završetka treće sezone Zadruge uživa u ljubavi sa Minom Vrbaški, a vezu su otpočeli u popularnom rijaliti takmičenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *