OVO JE 40 GODINA STARIJI BIZNISMEN S KOJIM JE IVA BILA U VEZI: Zaprepastit ćete se kad vidite kako izgleda

OVO JE 40 GODINA STARIJI BIZNISMEN S KOJIM JE IVA BILA U VEZI: Zaprepastit ćete se kad vidite kako izgleda

Iva Grgurić, pobjednica rijaliti programa “Zadruga” ovih dana je u epicentru javnosti, 

Nedavno je ispričala detalje navodne romanse sa šestesedčetvorogodišnjim hrvatskim biznismenom Marijanom Šarićem.

Iva je u svojoj ispovesti ispričala da ju je Marijan finansijski pomagao, te da su bili u vezi, ali i da ju je, prema njenim riječima, ucjenjivao i maltretirao.

Ove tvrdnje Marijan je demantovao i otkrio da “mu je bilo žao” Ive te da joj je ukazao zdravstvenu pomoć koju mi je tražila, ali da nije bio u vezi sa njom.

Inače, Marijan je biznismen poreklom iz Hrvatske, rođen 1955. godine. Osnivač je jedne velike firme i zastupnik jedne kompanije koja se bavi tehnikom, zbog čega ga smatraju veoma uspešnim. Sa 15 godina se “otisnuo u svet”, otišao je u Nemačku sa ocem gde je završio zanat za finomehaničara. Neko vreme je radio u struci, da bi zatim počeo da preprodaje tehniku.

– Mnogi su tako zarađivali, a meni to nije smetalo jer smo svi bili zadovoljni – ja jer sam prodao, oni jer bi preprodali – kaže Marijan, prenosi “Jutarnji.hr.”

Međutim, njemu nimalo ne cvetaju ruže, s obzirom na to da boluje od neizlječive bolesti- multiple skleroze koja napada centralni nervni sistem i zbog koje se Šarić nalazi u kolicima.

– Jednu noć sam “zaglavio” s poslovnim partnerima tako da sam kući stigao tek u zoru i kako nisam odmah mogao da zaspim, još sam malo gledao televiziju, ali već u deset sam se probudio i hteo ustati iz kreveta, međutim leva ruka na koju sam se pritom oslonio, samo je klecnula natrag na krevet. Ali, kako slabost u njoj nije prolazila, supruga je insistirala da odemo u Novu bolnicu u Dubravi, gde je tada radila kao medicinska sestra. Dalje se sve zbivalo kao u serijalu “Dr. House”: vodili su me sa jednog na drugi pregled, ali svi su nalazi bili uredni. Za svaki slučaj lekari su me poslali na magnetnu rezonancu, a potom i na punktiranje likvora iz kičmene moždine. Nažalost, nalazi su potvrdili njihove sumnje da imam multiplu sklerozu. U bolnici sam ostao deset dana tokom kojih sam dobijao kortikosteroide i ruka je počela normalno da funkcioniše – ispričao je Marijan svojevremeno za “Gloriju”.

Osim bolesti, biznismen je doživeo veliki peh kada su ga opljačkali dva puta. Prvi put ga je opljačkao zet, a kasnije bivši dečko njegove ćerke. Šarić je ostao bez nekoliko miliona kuna i veoma vrednog nakita.

– Tu su bile dijamantne ogrlice, prstenje s dijamantima, nakit velike vrednosti. A opet, neke vredne stvari, poput dva skupocena sata, nisu uzeli. Očigledno su došli samo po zlato i novac, a za satove nisu ni znali – rekao je svojevremeno Šarić, kako prenosi “Jutarnji.hr”.

O njegovom privatnom životu, ne zna se mnogo osim da je u braku sa suprugom Ljerkom, iza sebe ima propali brak sa Marom Šarić. Ima ukupno sedmoro dece: iz prvog braka četvoro- Ivonu Marijanu, Anu, Marietu i Anetu, a iz trenutnog- dva sina Antonia i Matea, kojeg su mediji spajali sa blogerkom Zoranom Jovanović, kao i ćerku Luciju. Sa Marom se oženio 1978. godine, a spekulisalo se da ju je ostavio zbog druge žene, iako on to nikada nije potvrdio. Marijanova supruga Ljerk je po struci medicinska sestra, a vlasnik je jednog kozmetičkog salona.

Podsjetimo, Marijan Šarić je najavio tužbu protiv Ive Grgurić zbog, kako je naveo za “Pink.rs”, laži i klevete koje je zadrugarka iznijela javno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *