JOVANA JOKSIMOVIĆ NESTALA PRIJE DVA MJESECA, A DANAS OBJAVLJENO OVO: Crna slika, podrška sa svih strana

JOVANA JOKSIMOVIĆ NESTALA PRIJE DVA MJESECA, A DANAS OBJAVLJENO OVO: Crna slika, podrška sa svih strana

Voditeljka Jovana Joksimović se danas poslije dva mjeseca oglasila na društvenoj mreži Instagram objavivši svoju selfi fotografiju koja je crno-bijela, što je zaintrigiralo mnoge.

Jovana je ispoštovala novi izazov, a u pitanju je: “žena za ženu” u okviru kojeg žene objavljuju svoje fotografije uz haštag – “womensupportingwomen” (žene podržavaju žene, prev. nov.).

Svaka žena koja ispoštuje nominaciju i objavi svoju fotografiju koja mora da bude crno-bela, treba da taguje još nekoliko svojih drugarica ili poznanica.

Cilj ovog izazova je da žene međusobno jedna drugoj pruže podršku kako bi što lakše izgradile samopouzdanje.

Jovana je objavila selfi fotografiju na kojoj najviše pažnje privlači njen široki osmijeh, a između ostalih voditeljka je za ovaj izazov nominovala i glumicu Anđelku Prpić, koja trenutno prolazi kroz ne tako lijep period, jer se razvodi od svog supruga.

Inače, ovaj izazov započela je Vanesa Brajant, supruga tragično preminule zvijezde Kobija Brajanta, a slijedile su je mnoge dame sa svjetske javne scene.

Izazov je uzeo maha kada je i domaći džet-set u pitanju, pa su osim Jovane, svoju podršku drugim ženama poslale i Jelena Tomašević, Tamara Dragičević, Severina…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *