TANJA SAVIĆ OSTALA BEZ DJECE, OBJAVOM RASPLAKALA JAVNOST: Cijela Srbija na nogama

TANJA SAVIĆ OSTALA BEZ DJECE, OBJAVOM RASPLAKALA JAVNOST: Cijela Srbija na nogama

Tanja Savić progovorila je o svojoj porodici i prvi put ispričala privatne detalje. Njen suprug Dušan Jovančević djecu je odveo u Australiju što je Tanji posebno zasmetalo.

– Odveo je djecu u Australiju, prvo je bilo zbog korone, a sada se brinem, malo se i nerviram. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim djecu. Biću strpljiva, nadam se što kraće moguće. Korona se vraća polako, ovo nam je bila samo neka lažna nada. Ako tako bude, ne znam kako ću otići za Australiju. Mnogo je bilo kriza, najviše zbog Australije – rekla je Savićeva.

Tanja je potom kroz smijeh priznala šta je veže za muža.

– Možete da zamislite šta može da se desi, naravno to nije najbitnije – rekla je pjevačica, a pretpostavlja se da je mislila na intimne odnose.

– Mi se volimo, ali nismo sklopili dogovor gdje ćemo da živimo. Mnogo nam je teško pala razdvojenost. Ja volim posao, ali nije sve u tome. Ja da sam tamo srećna, živjela bih tamo. Postoji jedna stvar koja mi se tamo ne dopada, ima mnogo ljudi koji osuđuju. Meni da je bilo lijepo, ne bih se vratila za Srbiju sigurno. Mnogo me stvari muči. Nekako sam ovdje izgradila karijeru i žalosno bi bilo da ovo bacim u vodu sa 35 godina, nisam sebična, hoću da uživam u životu i grlim svoju djecu ovdje. Sve sam ja finansirala, plaćala školu, kiriju, isključivo ja. Ovo su intimne stvari o mom životu, sve sam na plećima nosima sama, mislim da ne zasužujem da živim bez djece. Moj suprug govori da je tamo bolje školstvo – izjavila je Savićeva za “Ekskluzivno”, pa iznijela istinu i o svom braku:


– Što se Dušana i mene tiče, on mora da odluči neke stvari. Možda mu fali karijera, on je sve napustio zarad mog uspjeha. Sve velike zvijezde žive ovdje i ništa im ne fali. Ne volim da eksponiram djecu u javnosti, čuvam njihovu privatnost – zaključila je pjevačica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *