LUNA POTVRDILA RADOSNE VIJESTI! ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA: “Marko i ja smo…”

LUNA POTVRDILA RADOSNE VIJESTI! ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA: “Marko i ja smo…”

Luna Đogani se oglasila pa je otkrila da li se čula sa Anabelom Atijas, a evo zbog čega je Gagi Đogani završio u bolnici.

“Upravo sam u autu, uživam u njemu, odličan mi je auto, željela sam da počastim sebe. Što se tiče Marka i mene, u Beogradu smo, on ima neke obaveze. Ja sam na bazenu trenutno, malo uživam, bili smo u jednoj vikendici, ali smo morali da se vratimo zbog obaveza. Ne možemo na neko more da odemo, to nam je žao. Marko i ja gradimo budućnost, radimo neke lijepe stvari, biće lijepih vijesti uskoro što se tiče nas, neću detaljisati šta, želim da budem srećna i želim da budem dobro.”

Otkrila šta se desilo sa Gagijem.

“Čula sam to da su ga zvali za bolnicu, koliko ja znam, nije u bolnici, bio je nešto za želudac, ali nisu to istinite priče, on je isto dobro, odmara se, i on će negdje da ode da odmori glavu. Anabela je još uvijek u Dubrovniku, ništa se nije promijenilo još uvijek, ja poštujem njenu odluku da neko vrijeme ne budemo u kontaktu, čujem se sa sestrom stalno, odmaraju i to je to.”

Evo kakvi su joj planovi.

“Nemam neku želju, takva je situacija, korona je, ne bi imalo smisla da izbacujem pjesme, imam jednu koja je završena, ali ću je sačuvati za trenutak kada budem spremna, do tada ću se povući, odmarati, raditi na sebi.”

(Kurir.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *