DARKO LAZIĆ FRIZER, TANJA SAVIĆ TRGOVAC, EVO KOJE ŠKOLE IMAJU DOMAĆI PJEVAČI: Kad čujete šta su završile BRENA, MARIJA I RADA IZNENADIT ĆETE SE

DARKO LAZIĆ FRIZER, TANJA SAVIĆ TRGOVAC, EVO KOJE ŠKOLE IMAJU DOMAĆI PJEVAČI: Kad čujete šta su završile BRENA, MARIJA I RADA IZNENADIT ĆETE SE

Nije nepoznanica da se mnogi ljudi ne bave onim za šta su se školovali. Isti slučaj je i s većinom naših pjevača – retko ko od njih ima završenu i nižu muzičku školu. Mnogi od njih školovali su se da budu medicinski radnici, učitelji, turistički vodiči, frizeri, ili pak trgovci, što je slučaj s Draganom Mirković, Mirom Škorić i Tanjom Savić.

Dragana je rano počela da pjeva, ali nije zapostavila školovanje i završila je srednju trgovačku školu. Isto obrazovanje ima i Mira, ali ona ima diplomu i srednje muzičke.

Tanja je diplomu stekla u školi u Smederevu. Ona nije želela da studira jer joj učenje nije išlo dobro, a kako su pre nekoliko godina novinarima rekli njeni profesori, bila je dobar ili vrlodobar đak i nije se isticala. Mi vam otkrivamo koje su škole završile pojedine pevačke zvezde.

Marija Šerifović i Lepa Brena Gimnazija

Marija Šerifović završila je nižu muzičku školu i gimnaziju u Kragujevcu. Pjevačica nije bila ljubitelj škole, posebno zbog matematike, koja joj nikako nije išla, a zbog koje je njena majka Verica Šerifović napustila školovanje.

marijaserifovic

Jednom prilikom Marija je, kad je dobila prelaznu ocenu, pozvala trubače u školu da to proslavi. Po završetku gimnazije, doselila se u Beograd, gde je na jednom privatnom fakultetu završila menadžment.

Gimnaziju u Brčkom završila je Brena.

Rada Manojlović Ekonomski tehničar

Rada Manojlović završila je Ekonomsku školu u Velikoj Plani, gdje je bila đak generacije. Upisala je Ekonomski fakultet u Kragujevcu, ali joj je ostao jedan ispit da diplomira.

radaaam

– U školi sam bila kampanjac. Nisam učila redovno, ali kad sjednem, ja to naučim za pet! Drugačije ne umijem! Imala sam samo petice – pohvalila se Rada svojevremeno.

Milan Stanković Medicinski tehničar

Danas jedan od najpopularnijih mladih pevača nekada je radio kao medicinski tehničar na odeljenju dijalize u Domu zdravlja u Obrenovcu. Milan je završio srednju medicinsku školu, nakon čega je želeo da upiše glumu, ali zbog teške situacije u kojoj se tada nalazila njegova porodica morao je odmah da se zaposli.

Inače, kako su ranije pričali Obrenovčani, Stanković je bio uzoran đak i imao je dobre ocjene i dobro vladanje u školi.

Darko Lazić Frizer

Darko Lazić završio je srednju frizersku školu, ali se tim poslom nikada nije bavio.

darko-pink

foto: Pink.rs

– Nekad sam vjerovao da ću od toga živjeti i da ću imati svoj frizerski salon, ali život me je odveo na drugu stranu i postao sam pjevač – ispričao je nedavno Lazić za medije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *