NINA BADRIĆ ODGOVORILA ŽENI KOJA JU JE POZVALA DA KOPA KROMPIRE: Napisala joj OVU REČENICU, tek će sada biti HAOS

NINA BADRIĆ ODGOVORILA ŽENI KOJA JU JE POZVALA DA KOPA KROMPIRE: Napisala joj OVU REČENICU, tek će sada biti HAOS

Već danima se društvenim mrežama i medijima širi komentar jedne žene ispod Indexovog članka na Facebooku u kojoj dotična poziva Ninu Badrić i Severinu na kopanje krumpira, nakon što se Badrić požalila da njezin tim suradnika nema od čega živjeti protekla četiri mjeseca.

“Evo za par dana vadimo krumpir, trideset hektara, okolica Bjelovara, i trebamo nadničare, 300 kn plaćamo po danu. Molim vas iz redakcije da javite dotičnoj ako hoće radit. Može povesti i Maju, Severinu, modnog mačka i sve ove što su uzeli pomoć od 4000 kn. Samo joj poručite da ne dođe u onoj dizajnerskoj haljini od 14 tisuća kuna, što se hvalila prije par mjeseci, jer bilo je kiše ovih dana i dosta je blatno”, napisala je jedna osoba i prikupila skoro 2500 lajkova i mnoštvo komentara.

nina-badric-806ea6777d111929bbe5db94a46e89e7-view-article-new-750x401

Nina je jutros na svom Instagramu odgovorila gospođi. Na Instagramu je kratko napisala: “Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti.”

Nini se odmah javila kolegica Pamela Ramljak.

“Gospođa je dala oglas. Vjerojatno bi joj došli svi džabe vaditi krumpir da se nađu tamo estradnjaci. Žena ima nos za biznis. Mora privući radnu snagu a očito joj ne ide”, napisala je Pamela.

“Tolikima smo pomogli da bi pomogli i njoj u kopanju krumpira”, odgovorila je Nina Badrić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *