RAZVODE SE? A SAD JE SEVERINA OBJAVILA SLIKU IGORA KOJIĆA I JAVNU PORUKU: Evo šta mu je poručila, TRESE SE INSTAGRAM

RAZVODE SE? A SAD JE SEVERINA OBJAVILA SLIKU IGORA KOJIĆA I JAVNU PORUKU: Evo šta mu je poručila, TRESE SE INSTAGRAM

Odnos poznatog bračnog para, Severine i Igora Kojića ne prestaje da intrigira, a dok se svako malo po medijskim kuloarima mogu čuti priče o njihovom razvodu i burnim svađama, oni svojim objava na društvenim mrežama svaki put sve više zbunjuju javnost.

Naime, Severina je na današnji dan, na Igorov 33. rođendan njemu uputila emotivnu poruku uz njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram, čime je sve ostavila u čudu.

– Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi – napisala je Severina i dodala srce, te nema sumnje da je između bračnih drugova ipak sve u najboljem redu, makar za sada.

Podsjetimo, povod za priče o razvodu bračnog para Kojić dogodio se onda kada je u domaćim medijima odjeknula priča kako je Severina naprasno napustila Beograd i otišla u Zagreb bez Igora, gdje je i proslavila svoj 48. rođendan.

Severina i Igor navodno su se posvađali oko bazena u kući Kojića u Beogradu, koji je pjevačica htjela da renovira. Nakon toga, mediji su brujali o tome da su se supružnici otpratili sa društvene mreže Instagram, a zatim i da Severina više ne nosi Igorov prsten, a šta se krije iza svega ovoga, ostaje da saznamo.

Izvor: Pink.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *