LUNA ĐOGANI POVEĆALA USNE, A ONDA SE SVE ZAKOMPLIKOVALO: Pogledajte kako sada izgleda, MNOGI SU ZGROŽENI

LUNA ĐOGANI POVEĆALA USNE, A ONDA SE SVE ZAKOMPLIKOVALO: Pogledajte kako sada izgleda, MNOGI SU ZGROŽENI

Luna Đogani, učesnica i pobjednica druge sezone „Zadruge“, nakon što je u grudi prije gotovo godinu dana ugradila implantate, podvrgla se još jednoj estetskoj korekciji, saznaje „Alo!“.

Naime, Luna je nedavno povećala usne, ali je nakon intervencije došlo do komplikacija, pa joj se gornja usna potpuno deformisala.

– Luni su svi govorili da su joj usne lijepe i da ih ne dira, međutim, ona nije bila zadovoljna. Stalno je govorila da želi veći volumen i na kraju riješila je da se podvrgne proceduri uvećavanja usana – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak zadrugarki i dodao:


foto:Screenshot

– U klinici na kojoj je korigovala usne su joj objasnili da je bolje da se odluči za hijaluron, koji je potpuno prirodan materijal. Međutim, budući da se vremenom troši i neophodno ga je stalno dopunjavati, Luni se nije dopala ta ideja. Predočili su joj i mogućnost da usne poveća silikonom, što je trajnije rješenje – ispričao je izvor blizak Luni za „Alo!“.

Kako nam je rekao, iako su ljekari Luni objasnili da su komplikacije moguće ukoliko se odluči za silikon, jer se sa vještačkim materijalom nikad ne zna, ona se ipak nadala da se to njoj neće desiti.


foto:Screenshot

– Prvo je imala veliki otok, ali je zahvaljujući oblogama i lijekovima brzo prošao, međutim, kada je vidjela da joj se usna deformiše prilikom govora, kao i da je kriva, potpuno je pobjesnila. Danima se nije slikala i snimala čak ni za Instagram, a kada bi to učinila, stavljala bi masku – ispričao je izvor „Alo!“.

Kako nam je rekao, budući da ona i Marko zarađuju od te društvene mreže, na kojoj reklamiraju razne proizvode, firme i usluge, morala je da objavi jedan promotivni video-klip, na kojem su svi njeni pratioci jasno vidjeli da se sa njom nešto desilo.

– Šta si uradila sa usnama? Je l’ moguće da si ih povećavala kad su bile prelijepe? Jesi li svjesna da si se unakazila? Šta ćeš sada da radiš? – samo su neki od komentara na račun Luninog novog izgleda. 

Sve ovo Luna nije komentarisala. 

Izvor: Alo.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *