SRPSKI PJEVAČ ZBOG KORONA VIRUSA IZGUBIO PAMĆENJE, SIMPTOMI SU UŽASAVAJUĆI: Evo u kakvom je stanju

SRPSKI PJEVAČ ZBOG KORONA VIRUSA IZGUBIO PAMĆENJE, SIMPTOMI SU UŽASAVAJUĆI: Evo u kakvom je stanju

Ljuba Aličić (64) kaže da je tokom borbe sa koronavirusom izgubio pamćenje! Čuveni folk pjevač liječio se tri sedmice u bolnici u Šapcu i njegovo stanje bilo je veoma ozbiljno.

Aličić ekskluzivno za Informer govori o paklu koji je preživeo i dodaje da takvu bolest ne bi poželio ni najgorem neprijatelju.

– U početku nisam ozbiljno shvatao ovaj virus. Mislio sam da je grip kao i svaku drugi i da je cijela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio… – počinje Ljuba priču i nastavlja:

ljuba-1

Foto:Printscreen

– Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvijest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna.

Pjevač kaže da su ga žena i sinovi natjerali da ode u bolnicu.

– Smjestili su me na grudno odjeljenje šabačke bolnice i ljekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovjek u godinama – priča Ljuba, koji je u bolnici sve vrijeme bio priključen na kiseonik, i dodaje da je poslije tri sedmice uspio da pobijedi opaku bolest:

– Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće sedmice, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema ljepšeg oskećaja.

Pjevači su halapljivi

Dok vreme provodi sa najmilijima, pjevač apeluje na svoje kolege da pričekaju sa nastupima dok se potpuno ne smiri situacija sa koronom.

– Pjevačima bih poručio da ne budu halapljivi. Neće propasti bez nekoliko tezgi. Dok sam ležao u bolnici, poslednje o čemu sam razmišljao bile su moje finansije. Vjerujte mi, bez zdravlja ne možete ništa i čuvajte ga u svakom trenutku – poručuje Ljuba.

Pjevač “Kao, kao benda” Marko Simičić jedva je pobijedio koronavirus. Ovaj muzičar je 19 dana ležao u bolnici na ivici života i smrti.

– Nisam mogao da dišem. Hitno su me priključili na kiseonik jer sam se gušio. Imao sam upalu oba plućna krila i bio u veoma teškom stanju. Imao sam takve napade kašlja da mi se ledila krv u venama. Moja borba sa koronom je u svakom trenutku bila borba za život – priča muzičar.

Novi.ba/Informer.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *