MARKO MILJKOVIĆ SE BACIO S MOSTA ZBOG LUNE? Sve objavljeno, FANOVI ZABRINUTI

MARKO MILJKOVIĆ SE BACIO S MOSTA ZBOG LUNE? Sve objavljeno, FANOVI ZABRINUTI

Neviđeno do sada!

Postalo je već opšte poznato da novinar Marko Đedović nije u dobrim odnosima sa Markom Miljkovićem i njegovom djevojkom Lunom Đogani. Netrpeljivost između njih nastavlja se i poslije rijalitija “Zadruga” u kome su boravili, a Đedović koristi svaku priliku da “bocne” ovaj par.

On je tako danas objavio video koji je, kako kaže dobio, na kome se Marko Miljković zalijeće i skače sa mosta, a zbog čega je bio i pomalo zabrinut, ili samo ironičan.

On je ovaj video objavio na svom Instagram profilu uz sljedeći tekst:

– Stiže mi jutros klip, pa da vidim jesi li ok? Ja brinem za tvoje zdravlje… Nemoj se bacati, pol*e bolesti se uspjesno liječe danas u Srbiji, sredićemo sve! Ako je to razlog ovoga evo ja ću ti pomoći imam vezu gde god da želiš, da ti pomognem, a ako je ismijavanje žrtava samoubistva, tu ti već ne mogu pomoći jer to nije lepo, mogu samo da te osudim ali to ti nije prvi put, ti i Ljukica ste ismijavali i decu sa posebnim potrebama izgleda je to postalo hronično kod vas. Ako treba da se liječi virus i veza u bolnici nekoj, javi mi se u DM – napisao je Marko Đedović.

Momak na snimku dosta liči na Miljkovića, a da li je ovo zaista on? Ostaje nepoznato.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *