TRUDNA ANA SEVIĆ NAPUSTILA SRBIJU, NOVI DEČKO ISKEŠIRAO HILJADE EURA DA BI JOJ OVO ISPUNIO: Objavila sliku bebice, PRESLATKA JE (FOTO)

TRUDNA ANA SEVIĆ NAPUSTILA SRBIJU, NOVI DEČKO ISKEŠIRAO HILJADE EURA DA BI JOJ OVO ISPUNIO: Objavila sliku bebice, PRESLATKA JE (FOTO)

Pjevačica Ana Sević se već nekoliko dana odmara na Crnogorskom primorju, zajedno sa izabranikom Danielom Nedeljkovićem i ćerkom Lorenom, koju je dobila u braku sa pjevačem Darkom Lazićem.

Navodno, Daniel je iskeširao 3.000 evra kako bi pjevačica, koja je nedavno ušla u peti mjesec trudnoće, otputovala privatnim avionom na more. 

– Daniel se na sve načine trudi ne samo da udovolji svojoj dragoj već se trudi i da ne ugrozi život svoje ćerkice koju pevačica nosi. Otkako je proglašena pandemija koronavirusa, Daniel o Ani brine više nego inače – tvrdi  izvor blizak paru i dodaje da je upravo Danielova odluka bila da u Crnu Goru odu privatnom letjelicom.

361227-ana-s-orig

– Takođe, hotel u kojem su odseli u Budvi ne samo što je luksuzan i nudi vrhunsku uslugu već je poluprazan, što porodici dodatno pruža sigurnost i mir – dodaje on. 

361231-a3-orig
361232-a4-orig

Pjevačica je viđena kako se baškari sa kćerkicom u jednom restoranu na otvorenom u Starom gradu, i ne mareći za radoznale poglede. 

Ana je na svom Instagramu objavila i sliku preslatke bebice, vjerovatno kćerke od njene prijateljice.

361229-a1-orig

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *