BRENIN SIN OBJAVIO RADOSNE VIJESTI, ČESTITKE SAMO PRISTIŽU: Brena u šoku, EVO ŠTA SE DESILO, PROCURILA I SLIKA

BRENIN SIN OBJAVIO RADOSNE VIJESTI, ČESTITKE SAMO PRISTIŽU: Brena u šoku, EVO ŠTA SE DESILO, PROCURILA I SLIKA

Kako izgleda, porodici Živojinović se i te kako dopada potencijalna snajka

Viktor Živojinović i njegova djevojka Sandra Miljaković, danas, 4. avgusta, slave godišnjicu svoje, a na društvenim mrežama svojim objavama raznježili su sve.

Sandra je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa nedavnog putovanja u Nicu, gdje su njih dvoje bili sa Viktorovom porodicom, na njihovoj jahti vrijednoj navodno 890.000 eura.

Ona je uz pomenutu fotografiju napisala ljubavne stihove Žaka Prevera, a zatim objavila još nekoliko fotografija. Viktor je takođe podijelio neke njihove zajedničke slike na kojima se jasno vidi koliko je mladi par zaljubljen, kao i da uživa u ljubavi i pažnji koji jedno drugom posvećuju.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

“Hiljade i hiljade godina Ne bi bilo dovoljno Da se opiše Kratki sekund večnosti U kome si me ti poljubila U kome sam te ja poljubio…” Volim te!  #365daysoflove #aniversary #loveyou

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) дана 3. Авг 2020. у 4:37 PDT

“Hiljade i hiljade godina ne bi bilo dovoljno da se opiše kratki sekund večnosti u kome si me ti poljubila… U kome sam te ja poljubio… Volim te! – piše u opisu Sandrine objave.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *