ISKEŠIRALA MILION, ZAVIRITE U RAJ U KOJEM UŽIVA KARLEUŠA: Sobe ovog hotela ostavljaju bez daha, A POGLEDAJTE KUPATILO, AUH

ISKEŠIRALA MILION, ZAVIRITE U RAJ U KOJEM UŽIVA KARLEUŠA: Sobe ovog hotela ostavljaju bez daha, A POGLEDAJTE KUPATILO, AUH

Sudeći po fotografijama, Jelena i njene kćerke odlično su se provele u hotelu sa pet zvjezdica

Popularna pjevačica Jelena Karleuša (41) sa kćerkama Atinom (11) i Nikom Tošić (10) bila je deset dana na odmoru u Antaliji, u jednom od najluksuznijih hotela, za koje je pjevačica izdvojila čitavo bogatstvo.

View this post on Instagram

Girls ☀️🌴🌊🇹🇷

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Iako se mnogi pjevači žale što ne rade već pet mjeseci zbog epidemije korona virusa, Jelena je prije propisanih mjera, sama otkazala zakazane nastupe i sa kćerkama se uputila na odmor u hotelu od pet zvjezdica, od kojeg zastaje dah.

Karleuša je sa nasljednicma bila u hotelu “Regnum Carya Golf & Spa Resort”, gdje je za boravak tri osobe u apartmanu, u zavisnosti od pogleda, noćenje košta od 69.389 dinara do 154.974 dinara.

Inače, u istom hotelu pjevačica Dženifer Lopez boravila sa svojom djecom u septembru prošle godine, gdje je i imala koncert.

foto:Printscreen/YouTube

Kako se aranžmani uzimaju za 10 dana, odnosno noćenja, Jelena je za porodični odmor, bez supruga Duška Tošića koji se zbog poslovnih obaveza vratio u Kinu, iskeširala između 5.900 i 11.825 eura, bez dodatnih usluga koje se naplaćuju.

Hotel se nalazi se nalazi na oko 35 kilometra od aerodroma Antalija i oko 45 km od centra Antalije. Ima ukupno 553 sobe, svoju pješčanu plažu dugu 120 metara i ponton na površini od 1.800 kvadratnih metara. Sobe su operemljene do najsitnijih detalja i imaju svoje terase.

foto:Printscreen/YouTube

Glavni restoran ima odvojen dio za starije od 15 godina, dijetetski meni, SPA centar, sedam tobogana, sedam bazena, stoni tenis, tursko kupatilo, šest teniskih i tri fudbalska terena, parno kupatilo, saunu, muziku uživo, animacioni program, aerobik, košarku, akvabik, mini fudbal, dečiji meni, dečiji baze

foto:Printscreen/YouTube

foto:Printscreen/YouTube

foto:Printscreen/YouTube

Izvor:Telegraf.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *