SVE U ANTIKVITETIMA, ORMAR U WC SE OKREĆE! Cijeli region bruji o Karićevom bazenu, ali LUKSUZNA vila ima OVU NEVJEROVATNU SOBU

SVE U ANTIKVITETIMA, ORMAR U WC SE OKREĆE! Cijeli region bruji o Karićevom bazenu, ali LUKSUZNA vila ima OVU NEVJEROVATNU SOBU

Sefan Karić se još uvijek nije odmorio od rijalitija, ali je raspoložen da primi goste u svoju veleljepnu vilu u popularnom dijelu Beograda.

– Malo sam neispavan, ali odlično se osjećam – kaže Stefan, dok se odmara u dnevnom boravak gdje najčešće obavlja ozbiljne razgovore sa ocem Osmanom Karićem.

– U dnevnom boravku se najčešće obavljaju moji ozbiljni razgovori s ocem, to je prostorija za ozbiljne situacije. Retko kada baš tu provodim vrijeme, ali kada je nešto delikatno, ovde sastančimo – govori Karić, koji rijetko kada stiže da s porodicom zajedno ruča.

– Trpezarijski sto nam služi za doručak, ručak, večeru. Nemamo tradiciju da se svi okupimo i sednemo zajedno da jedemo, ali dogodi se nekada kada je ručak u pitanju – rekao je bivši zadrugar, i napominje da nije učestvovao u dizajnu enterijera.

– Nisam birao ni dizajn ni boje. Za sve su zasluženi Osman, njegova partnerka Kristina, kao i njena majka. Biblioteka je tu, jer sam pročitao ovdje sve knjige. Od ukućana najviše vole da čitaju Kristina i Goca, ne postoji knjiga koju nisu pročitali, i to ih uvijek opušta – kaže Stefan. 

Na većini komoda i stočića u okviru kuće nalaze se šoljice za kafu.

– Neke šoljice su donesene sa putovanja, mislim da je jedan paket baš iz Sarajeva. Nisam tip koji voli da pije kafu, jedno vrijeme sam voloo nes sa društvom da popijem. Postoji dosta antikviteta u domu – iskreno govori Karić, kojem je šank omiljeni dio u prostoriji.

Šank je moja teritorija, ali nisam često pravio žurke s društvom. Nekoliko puta sam imao te periode, kuća je zahtevna, tako da ne bi bilo u redu tu da pravimo. Sjednem sa svojim društvom, popijemo koju. All da tamo pravimo potpuni rusvaj – priznaje najčešće se dešavalo da iznajmimo kuću.

– Ovdje se najviše gledala ,Zadruga” Kristina i Osman su stalno pratili moje korake tokom učešća u rijalitiju. Zamjerali su mi ishitreno ponašanje i riječi koje sam pogrešno izgovarao. Toliko dobro znam svog oca, tako da sam bio siguran šta njemu smeta, a šta prija kada je moje učešće u pitanju – iskreno govori Karić, koji se pohvalio svojim garderoberom u kupatilu. 

– Naravno, u kupatilu se relaksiram, pogotovo u kadi. Ujutru moram jako brzo da se spremim, istuširam se, obučem na brzinu i izađem iz kuće. Garderober ide ukrug, izvučem šta mi treba i gotov sam za tili čas- otkrio je Karić. 

Bazen je mjesto gde Stefan provodi najviše vremena kad je lijepo vrijeme.

View this post on Instagram

❤️🙏🏼

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on

-Nevjerovatno koliko se priča o tom bazenu, kao da sam kupio helikopter, a ne bazen. Imamo ogromno dvorište i onda smo odlučili da napravimo bazen. Ovdje najviše uživam, opuštam glavu i mozak. Uživala je i moja bivša devojka lvana Sopić, doduše par dana, ali svakako je uživala ovdje i provodila vrijeme. Biće žurki na bazenu, tek je sad počelo leto i život nakon “Zadruge” -zaključuje Stefan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *