POZNATA PJEVAČICA SLOMILA OBJE NOGE, HITNO HOSPITALIZOVANA: Upravo stigle tužne vijesti

POZNATA PJEVAČICA SLOMILA OBJE NOGE, HITNO HOSPITALIZOVANA: Upravo stigle tužne vijesti

Jako loše vijesti za pjevačicu..
 
Kejti Prajs će ove nedjelje imati hitnu operaciju na svojim slomljenim nogama nakon što su lekari povredu proglasili ozbiljnom. Pjevačica se povrijedila za vrijeme odmora u Turskoj i trenutno mora da nosi dvije posebne čizme i da hoda uz pomoć kolica.

Proces njene operacije je hitno ubrzan i pjevačica poslije same operacije neće moći da hoda minimum šest sedmica. Kejti Prajs je jako očajna zbog svog stanja ali se nada da će što prije da dođe do operacije kako bi mogla da krene da se oporavlja.

Njen predstavnik za medije je izjavio:

Mogu da potvrdim da su pripreme u toku kako bi se osiguralo da sljedećih nekoliko sedmica bude sve spremno za oporavku poslije operacije.

Prošle sedmice Kejti je posetila svog hirurga na klinici u zapadnom Londonu. Nakon toga, Kejti je na svom Instagramu objavila da je upravo dobila “razorne” vijesti.

Međutim, otkriveno je da njen oporavak može potrajati i do dvije godine – a ona možda neće hodati šest mjeseci.

Jedan od izvora za medije je izjavio:

– Ljekari kažu da neće moći da hoda šest mjeseci. Potrebna joj je velika operacija stopala što je gore nego što je iko shvatio. Oporavak bi mogao da traje do dvije godine. Čak neće ni hodati sve do 2021. Stvarno je uznemirena i ne može da vjeruje da je ovo tako lose.

Kejti je aludirala na loše vijesti na Instagramu, napisavši:

– Upravo sam završila sastanak sa svojim savetnikom i hirurgom o nogama. Poslije dodatnih pretraga, vijesti su apsolutno pogubne.

Nakon dvočasovnog sastanka sa konsultantom, Kejti je izgledala sumorno dok je napuštala kliniku. Objasnila je kako se povreda dogodila u drugom postu na društvenim medijima, nazivajući je “glupom malom nesrećom”.

– Trčala sam i preskočila zid, jer je bila mala prečica i nisam stvarno procijenila visin – rekla je Kejti.

View this post on Instagram

Morning everyone have a great Sunday ❤️

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *