TRUDNICA UPALA NA VJENČANJE I VRISNULA NA MLADOŽENJU: “Nosim tvoje dijete”, CIJELI REGION BRUJI O OVOME

TRUDNICA UPALA NA VJENČANJE I VRISNULA NA MLADOŽENJU: “Nosim tvoje dijete”, CIJELI REGION BRUJI O OVOME

Snimak koji se pojavio na TikToku, za kratko vrijeme postao je viralan i na Balkanu.

Par je bio samo nekoliko trenutaka od toga da postanu bračni partneri kada je trudnica upala na njihovu ceremoniju tvrdeći da je trudna s mladoženjinim djetetom, ostavljajući par pred oltarom u potpunom šoku. 

Njihovu prekrasnu ceremoniju na otvorenom prekinuo je neželjeni gost, trudnica koja je počela vikati na mladoženju, a jedan od gostiju na svadbi, koja se održala u Detroitu u Michiganu, uhvatio je nespretan trenutak i podijelio ga na popularnoj aplikaciji TikTok, piše Večernji.hr.

U kratkom videu prikazani su mladenci koji stoje ispod ukrašenog luka na svojoj svadbi dok svećenik čita njihove zavjete. Tad se niotkuda pojavila bijesna žena, prišla im s leđa i počela vikati na mladence. “Anthony! Pretvaraš se da me nisi poznavao? Danas nisi popio svoje ljekove?”, čuje se na snimci. 

Župnik je pokušao ignorirati i nastaviti sa zavjetima dok su gosti u čudu komentirali i gledali situaciju. “Anthony! Znam da me čuješ! Ponašaš se kao da me ne poznaješ … Nosim tvoje dijete!”, nastavila je trudnica. 

Tek tada je mladenkina kćer bacila na ženu svoje cvijeće koje je imala u rukama. “Bolje da odeš s vjenčanja moje mame. Što nije u redu s tobom? Što nije u redu s tobom?”, vikala je kćer. 

Drugi član svadbe pokušao ju je obuzdati, no bezuspješno.  Video je na aplikaciji TikTok postao iznimno popularan od njegove objave i zaradio više od devet milijuna pregleda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *