SIN MI JE PRIZNAO DA JE GAY, JEDVA SAM TO PREŽIVIO, ALI KAD MI JE POSLAO SLIKU MOMKA NOGE SU MI OTKAZALE: Ma nije moguće!

SIN MI JE PRIZNAO DA JE GAY, JEDVA SAM TO PREŽIVIO, ALI KAD MI JE POSLAO SLIKU MOMKA NOGE SU MI OTKAZALE: Ma nije moguće!

SIN MI JE PRIZNAO DA JE GAY, JEDVA SAM TO PREŽIVIO, ALI KAD MI JE POSLAO SLIKU MOMKA NOGE SU MI OTKAZALE

Ma nije moguće!

BONUS: Fantastični Musa došao do rekorda karijere u trijumfu Brooklyna protiv Orlanda

Košarkaši Brooklyn Netsa našeg Džanan Muse slavili su večeras protiv Orlando Magica u Oralndu rezultatom 108:96, a reprezentativac Bosne i Hercegovine odigrao je odličnu utakmicu.Musa je susret završio sa 17 postignutih poena, što je njegov rekord karijere u NBA ligi (prethodno je postigao 14 protiv Dallas Mavericksa 3. januara 2020. godine). Dodao je tome i šest asistencija, šest skokova i jednu ukradenu loptu. Na parketu je proveo nešto više od 35 minuta. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u prvoj četvrtini postigao je pet poena, a Netsi su nakon 12 minuta igre imali prednost rezultatom 34:22. 

Nastavio je Musa s dobrom igrom i u drugoj četvrtini utakmice, a na odmor je otišao sa devet postignutih poena, pet asistencija i tri skoka. Netsi su nakon 24 minute igre imali prednost rezultatom 60:43. 

Musa je s oldičnom igrom nastavio i u trećoj četvrtini. Postigao je pet poena u ovom periodu igre i izjednačio svoj rekord karijere. Musa je početkom posljednje četvrtine postigao trojku i došao do 17. poena na utakmici, čime je postavio novi rekord karijere u najjačoj ligi svijeta.

Netsi su do kraja susreta zadržali prednost i slavili rezultatom 108:96.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *