TANJA SAVIĆ DANAS KONAČNO VIDJELA SINOVE, EVO ŠTA SU JOJ REKLI: Kad im je vidjela lice RASPLAKALA SE, ODMAH SE OGLASILA

TANJA SAVIĆ DANAS KONAČNO VIDJELA SINOVE, EVO ŠTA SU JOJ REKLI: Kad im je vidjela lice RASPLAKALA SE, ODMAH SE OGLASILA

Tanja Savić je poslije četiri mjeseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Jovančević bi zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu, a sada je isplivala još jedna šokantna informacija koja dosad nije bila poznata javnosti.

Pored toga što je Tanja Savić prijavila muža policiji, jer ne može da se čuje sa djecom koja su u Australiji, pevačica je prijavila i da joj je on uzeo novac, kako saznaje “Blic”.

Tanja je danima očajna zbog cijele situacije, te ne može da veruje na šta je sve Dušan spreman. Dušan Jovančević, pjevačicin suprug, je u aprilu ove godine odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. 

Tanja je najavila i da planira da traži razvod braka od Dušana.

tanja-savic

– Moram da se borim za svoju decu. Meni da je bilo dobro sa njim, ne bih se vratila u Srbiju. Davala sam mu šanse, ali više ne mogu. On je djecu odveo bez mog znanja. Bili su kod mene za vikend, pa sam ih predala Dušanu, koji je rekao da će mi ih vratiti za Vaskrs. Ja sam farbala jaja, sve sam spremila i zvala ga u srijedu, bio je nedostupan. Dva dana sam pokušavala da ga dobijem. Onda sam prijavila policiji – rekla je Savićeva ranije.

U emisiji Glamur je otkrila da se danas konačno čula sa sinovima:

“Srce mi je na mjestu jer sam se danas čula sa njima, vidim da oni kriju, ne smiju da puste osmeh, jer ko zna šta taj otac priča o meni. Ne smijem puno da pričam, sudski postupak je pokrenut. Ja sam donosila novac u kuću, živeli smo na kiriji, plaćala sam stan jer nije želio da se bilo šta kupi u Srbiji. Prema dejci je fenomenalan, ali je posesivan, ne voli da ja posvetim pažnju svojoj djeci. Nikada ništa ružno nisam rekla, 11 godina sam u braku sa Dušanom, čekala sam do ivice… Želim da prvo naše vlasti srede sve, ja želim što prije da vidim svoju djecu. Mene pitaju kako 11 godina trpim, a ja samo želim dobro. Veliki je grijeh kada nekog voliš, daš srce i neko ti to uradi. Budite pametne žene, ne odustajte”, zaključila je Savićeva.

(Informer.rs)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *