JOŠ KAO DJEVOJČICA OVAKO SE OBLAČILA, A DANAS JE NAJZGODNIJA PJEVAČICA NA ESTRADI: Žari i pali scenom, ZNATE LI KO JE ONA?

JOŠ KAO DJEVOJČICA OVAKO SE OBLAČILA, A DANAS JE NAJZGODNIJA PJEVAČICA NA ESTRADI: Žari i pali scenom, ZNATE LI KO JE ONA?

Još kao mlada voljela je pozirati pred kamerama, a danas pred njom uzdišu brojni muškarci.

Međutim, njeno srce osvojio je jedan muškarac.

Znate li ko je djevojka sa slike?

2

Riječ je o Radi Manojlović za koju mnogi kažu da je najzgodnija pjevačica “Zvezde Granda” ikada.

rada-3

Ona je svoju karijeru započela u “Zvezdama Granda” 2007. godine, gdje je osvojila drugo mjesto. U to vrijeme Rada je izgledala potpuno drugačije nego što izgleda danas, a kada se pojavila na audiciji za “Zvezde Granda” izgledala je kao i svaka prosječna devojka.

0d30deb744ced299394920b554fc249c45f43e30

Kako je rasla njena popularnost i kako su godine prolazile, tako je Rada mijenjala svoj izgled te je sada prepoznatljiva po dugoj svijetloj kosi, kratkim haljinama i visokim štiklama.

BONUS: Svi učenici u Republici Srpskoj 1. septembra bi mogli ponovo sjesti u školske klupe

Svi đaci u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj trebalo bi, kako sada stvari stoje, 1. septembra u školskoj godini 2020/2021. da sjednu u svoje školske klupe uz poštovanje mjera koje budu donijele nadležne institucije zbog pandemije virusa korona, pišu Nezavisne novine.

Naime, kako je rekao izvor Nezavisnih, na taj korak nadležni će se odlučiti jer je potreban živi kontakt nastavnika s učenikom u školi.

Da je to potrebno, uvjeren je i Predrag Damjanović, direktor Republičkog pedagoškog zavoda RS, koji je rekao da se nada da će se nastava izvoditi u školskim klupama.

“Mislimo da je važan živi kontakt učenika i nastavnika, te da učenici kontaktiraju s vršnjacima, ali naš prvi cilj je zaštita zdravlja djece”, rekao je Damjanović. 

Prema njegovim riječima, bitno je da učenici nižih razreda osnovne škole krenu od 1. septembra u školu, naročito prvi razred zbog socijalizacije i prilagođavanja na školsku sredinu. Dodao je da će ono što Ministarstvo prosvjete i kulture RS u saradnji sa Institutom za javno zdravstvo RS odluči biti primjenjivo od naredne školske godine u osnovnom i srednjem obrazovanju.

Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo RS, kazao je da će Institut ove sedmice izvršiti analizu cjelokupne epidemiološke situacije u skladu s preporučenim mjerama. Dodao je da će ove sedmice biti definisani svi parametri za početak školske godine, te da postoji više opcija.

“Mi smo na sastanku koji smo imali s predstavnicima Ministarstva prosvjete i kulture RS dostavili okvirne preporuke koje će biti razrađene zajedno s nadležnim ministarstvom, a informaciju na koji će se način odvijati nastava saopštiće Ministarstvo prosvjete i kulture RS”, kazao je Zeljković.

Iz Ministarstva prosvjete i kulture RS rekli su Nezavisnim da će u saradnji sa svim relevantnim obrazovnim i zdravstvenim institucijama definisati jasne smjernice u vezi s nastavnim procesom u narednoj školskoj godini.

“Ministarstvo još nije donijelo odluku koji model nastave će biti u primjeni od 1. septembra. U narednom periodu će konačnu odluku o modelu izvođenja nastave od početka nove školske godine donijeti Vlada RS i Republički štab za vanredne situacije, a o navedenom će javnost biti blagovremeno obaviještena”, rekli su u tom ministarstvu.

Podsjetimo, ranije je Natalija Trivić, ministarka prosvjete i kulture RS, rekla da će osnovci i srednjoškolci započeti novu školsku godinu početkom septembra, a najvjerovatnije će to biti kombinovani model nastave. Ona je tada pojasnila da će model koji će biti primjenjivan od septembra s početkom školske godine donijeti Vlada RS, odnosno Krizni štab.

“Mi smo predložili da je jedan od najboljih modela kombinovana nastava, gdje će đaci jedno vrijeme provoditi u svojim školskim klupama, a drugo vrijeme kod kuće, gdje će biti u kontaktu s učiteljima, nastavnicima i profesorima”, rekla je tada Trivić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *