POZNATO JOŠ JEDNO IME ZADRUGE 4! Ulazi ONA – o njenoj AFERI SA OŽENJENIM je brujala Srbija! A SADA JE SPREMNA DA NAPRAVI HAOS

POZNATO JOŠ JEDNO IME ZADRUGE 4! Ulazi ONA – o njenoj AFERI SA OŽENJENIM je brujala Srbija! A SADA JE SPREMNA DA NAPRAVI HAOS

Bivša takmičarka “Zadruge 3” Nataša Radan, biće učesnica i nove sezone popularnog rijalitija.

Dugo se spekulisalo jer je njen život bio veoma zanimljiv javnosti. Pričalo se da je bila sa Šakom Polumentom, ali i da je imala aferu sa tada oženjenim pjevačem Amar Giletom.

BONUS: Italija naredila testiranje na koronavirus putnika koji dolaze iz Hrvatske

Italija je danas naredila da putnici koji u tu zemlju stižu iz Hrvatske, Grčke, Malte i Španije moraju da budu testirani na Covid-19, a Kolumbija je dodata na listu zemalja sa potpunom zabranom ulaska.

Italijanske vlasti jučer su registrovale novi 481 slučaj virusa korona, te deset sa smrtnim ishodom, što je za dvostruko više nego u junu, kada su ublažene stroge mjere zabrana uvedene u martu.

Italijanski ministar zdravlja Roberto Speranza objavio je da je potpisao nalog prema kojem se mora uzeti bris ili izvršiti testiranje na antitijela svima koji stižu iz navedene četiri zemlje te da je uvedena zabrana dolaska i tranzita putnicima iz Kolumbije.

“Moramo nastaviti sa oprezom kako bi odbranili ostvarene rezultate u proteklih nekoliko mjeseci”, naglasio je Speranza.

Grčka je danas prijavila 262 nova slučaja virusa korona, što je najviše od početka pandemije, dok je Španije registrovala gotovo 1.700 novih slučajeva.

Malta je prošle sedmice uvela određene zabrane nakon rasta broja zaraženih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *