SJEĆATE SE LIJEPE AMINE ČIJA JE MATURSKA SLIKA IZ 2015. GODINE OBIŠLA SVIJET: Kad vidite kako danas izgleda ZASTAT ĆE VAM DAH

SJEĆATE SE LIJEPE AMINE ČIJA JE MATURSKA SLIKA IZ 2015. GODINE OBIŠLA SVIJET: Kad vidite kako danas izgleda ZASTAT ĆE VAM DAH

Amina Čengić, koja je iz Sarajeva, je u 2015 godini postala jako poznati javnosti. Ona je na svoju matursku fotografiju stavila na društvene mreže, a zatim je nakon samo četiri dana prikupila čak 22.000 lajkova.

Cijela regija je komentarisala fotograifju ove predivne djevojke Amine. Naravno tu su uvijek bili lijepi komentari, a najčešće su joj pisali da je prelijepa, da ima blistav osmjeh, da je jako pozitivna, jednostavna, jedinstvena, te da se na njenom licu vidi da je jako skromna djevojka.

Ona sada ima 22 godine, a kako sama govori u svom intervjuu, nije očekivala ovoliku popularnost i to sve zbog jednefotografije. Amina navodi da je njena fotografija na kraju imala 40.000 lajkova, ali da je izbrisala taj facebook profil.

Amina navodi da je bilo i negativnih komentara, ali da se nije puno obazirala oko toga, jer je tuđe mišljenje ne zanima, ali ga poštuje. Njena ljepota je obišla balkan, a vjerujemo da su i strani mediji pisali o njoj, piše “Lifestyle“.

sarajka2

Niko nije ostao ravnodušan na ovu bosansku ljepotu koju Amina nosi sa sobom. Kako navodi, ona se nakon toga nije promjenila, te da je nastavila živjeti onako kako je i prije te fotografije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *