MACA DISKRECIJA KONAČNO POKAZALA DEČKA, UPOZNALI SE U BIBLIOTECI: Kad su mu vidjeli lice ŠOKIRALI SE, ŠTA MU JE OVO NA FACI? (FOTO)

MACA DISKRECIJA KONAČNO POKAZALA DEČKA, UPOZNALI SE U BIBLIOTECI: Kad su mu vidjeli lice ŠOKIRALI SE, ŠTA MU JE OVO NA FACI? (FOTO)

Iako je u video klipovima na Jutjubu često pričala o njemu, Maca Diskrecija sve do sada nije pokazala svog emotivnog partnera.

PodsJetimo, nakon učešća u rijaliti šou-programima “Parovi” i “Zadruga”, Senada se okrenula zaradi putem Jutjuba, Instagrama (gdje reklamira nekoliko brendova) i OnlyFans-a (društvene mreže na kojoj korisnici za određenu mjesečnu novčanu kompenzaciju imaju pristup njenim necenzurisanim video klipovima i fotografijama).

– Ja sam zaradila 1.000 dolara nakon samo dva dana rada, tako da se može živjeti od ovog posla ako ulažete u sebe. Ne bi snimala film za odrasle jer su moji roditelji živi, ne bih željela da se brukam. Uskoro planiram brak, a dečko mi je jako ljubomoran, tako da to nije moguće, jedva mi dopušta i ovo – ispričala je Nurkićeva nedavno za “Slobodaonline.rs”.

Ne bi li ispunila želju pratilaca na Jutjubu, Maca je snimila video klip sa svojim emotivnim partnerom, ali je njegov identitet zaštitila tako što je on sve vrijeme nosio neobičnu masku na licu.

– Maca i ja smo se upoznali u biblioteci. Iako mnogi misle drugačije, ona je veoma inteligentna devojka – ispričao je, između ostalog, on.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *