NIKO NE ZNA DA JE CECA POSLIJE ARKANA BILA U VEZI SA POZNATIM SRPSKIM PJEVAČEM: Čekajte da vidite sve njene ljubavi, JEDNOG BOSANCA JE VOLJELA NAJVIŠE

NIKO NE ZNA DA JE CECA POSLIJE ARKANA BILA U VEZI SA POZNATIM SRPSKIM PJEVAČEM: Čekajte da vidite sve njene ljubavi, JEDNOG BOSANCA JE VOLJELA NAJVIŠE

Svetlana Ceca Ražnatović ne voli da javno eksponira svoje veze, ali je uvijek u žiži javnosti zbog toga. 

Nedavno je Ceca svojoj listi bivših ljubavi dodala još jednog manekena, pa da se podsjetimo ko se sve našao među njenim ljubavima.

Ovo su sva srca koja je Ceca Slomila:

1. Vladan Lukić

Na početku karijere bila je u vezi sa bivšim fudbalerom i predsjednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina i da je Ceca bila dječja igra.

2. Dejan Marjanović Šaban

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba “Bojan Stupica”, a Marjanović je u to vrijeme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

3. Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živjela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom.

4. Željko Ražnatović Arkan

Tokom boravka u Evropi, dok je prelistavala njemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima “ugledala najlepšeg muškarca na svijetu”. Arkan za vrijeme romanse sa Cecom još uvijek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak.

Pjevačica je poslije pet mjeseci zaprosila Željka. Vjerili su se 1995, a njihovo vjenčanje u medijima je nazivano “svadbom decenije”. Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *