SJEĆATE SE KRISTINE MANDARINE?! SAD JE SKINULA SVE SA SEBE: Ovakvu je još nismo vidjeli, SLIKE PROCURILE U JAVNOST

SJEĆATE SE KRISTINE MANDARINE?! SAD JE SKINULA SVE SA SEBE: Ovakvu je još nismo vidjeli, SLIKE PROCURILE U JAVNOST

Fotografijom bez šminke iznenadila je brojne obožavatelje koji nisu očekivali drugačije izdanje popularne prodavačice.

Kristina Penava (21), poznatija kao Kristina Mandarina, naglo je postala popularna nakon što su je zapazili kako uz zagrebačke ulice prodaje mandarine na štandu. Nakon mandarina prebacila se na jagode i ostalo sezonsko voće, a za sebe tvrdi i da je najbolji prodavač 2019. godine.

kiki

Prepoznatljive duge kose u pletenicama, umetaka trepavica i lakiranih noktiju… Kristina je sada odlučila pokazati kako izgleda kada sve ‘poskida’ sa sebe.

Doduše, i zakopča se gotovo do grla. Fotografijom bez šminke iznenadila je brojne obožavatelje koji nisu očekivali drugačije izdanje popularne prodavačice.

Kristina se inače voli počastiti luksuznim krpicama, što se vidi i po brendovima koje nosi na svojim fotografijama.

kiki1

Foto:Instagram

– I sve je to od mandarina? – upitao ju je jedan od njenih pratilaca,ali nije odgovorila. Osim skupocene odeće i obuće, Kristina voli trošiti i na sitne korekcije. Jednom je prilikom priznala kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih je hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15-30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Povećala je i grudi, a fanovi hvale njenu iskrenost kada je u pitanju izgled.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *