PREKINULI CECA I BOGDAN? ON ODMAH PODIJELIO OVU SLIKU, PRONAŠAO JE UTJEHU: Ovako liječi probleme, SVE OBJAVLJENO

PREKINULI CECA I BOGDAN? ON ODMAH PODIJELIO OVU SLIKU, PRONAŠAO JE UTJEHU: Ovako liječi probleme, SVE OBJAVLJENO

Emotivni partner Svetlane Ražnatović – Bogdan Srejović iznenadio je sve koji ga prate novim objavama.

Cecin dečko podijelio je dio stihova iz pjesme “Nebeska litija” koju izvodi mlada pjevačica Jovana Šćekić. 

cecabogdan

Tekst i aranžman za numeru koja je napisana u čast preminulog mitropolita Amfilohija Radovića i patrijarha Pavla radio je bliski prijatelj Srejovića.

Čitava javnost pomno prati detalje iz života emotivnog partnera folk dive, a nema sumnje da će mnoge oduševiti činjenica da poštuje Srpsku pravoslavnu crkvu i njene poglavare.

Porede emotvine pjesme, Bogdan je iznenadio još jednom objavom na društvenoj mreži Instagram. 

Mnogi su na prvu pomislili da se njegovi problemi odnose na vezu sa pjevačicom, međutim očito je da spas za sve njegove životne probleme leži u molitvi.

– Razumijem tvoju brigu i to što misliš da je problem koji imaš od svih do sada veći. Možda i jeste – najveći, ali zar zaista misliš da bi te Bog uveo u nešto kroz šta zna da nećeš moći? Naprotiv, On za razliku od tebe vjeruje i zna da možeš iz svake situacije kao pobednik izaći. Nekada je dovoljno da problem prenoći, a nekada je potrebno biti strpljiv, za prevazilaženje nekih problema potrebno je više dana i noći… Kako god bilo, ko traži rješenje on će i naći. Sa novim danom i nova prilika će doći. Ti učini šta je do tebe, za ostalo ne brini, Bog će pomoći. Uz tebe sam, radosti, i ovo će proći – riječi su koje su inspirisale Cecinog izabranika, a on ih je oduševljeno podijelio sa svojim pratiocima.

Izvor:Srbijadanas

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *