POSLJEDNJI INTERVJU TOZOVCA, evo šta je pjevač govorio samo nekoliko dana prije smrti: LJEKARE JE MOLIO SAMO JEDNU STVAR

POSLJEDNJI INTERVJU TOZOVCA, evo šta je pjevač govorio samo nekoliko dana prije smrti: LJEKARE JE MOLIO SAMO JEDNU STVAR

Predrag Živković Tozovac preminuo je danas u bolnici od posljedica koronavirusa. Pjevač je prije nedjelju dana u intervjuu za Republiku istakao da želi da ga ljekari puste da umre u svom domu.

Tozovac je nekoliko nedelja ležao u KBC “Dragiša Mišović”, zdravstvena situacije je varirala, bilo je dana kad mu je bilo loše, a bilo je dana i kada mu je bilo bolje.

Legendarni pjevač je u posljednjem intervjuu koji je dao za Republiku, govorio o tome kao se osjeća, kao i da želi da izađe iz bolnice.

tozovac-1

– Stanje poslije primanja kineske vakcine mi se stabilizovalo, ali sam sada psihički baš loše. Nisam dobro i vjerujte mi da jedva izdržavam u bolnici. Niko ne može da mi dođe u posjetu jer je ovo KOVID bolnica, a sa mojom Mimom se čujem samo preko telefona i njoj se jadam. Ne znam kako ona podnosi to što smo odvojeni, trudi se da me ne sekira dok razgovaramo. Znam da je tako. Užasan je osjećaj kad po cijeli dan slušate samo kako aparati za kiseonik pište! To ni mladi ljudi ne bi podnijeli, negativno utiče na psihu. Po cijeli dan samo ležim i ćutim, ali to me niko ne pita. Razmišljao sam da zamolim ljekare da me puste kući da dostojanstveno umrem, ali to nije moguće. Niti ja mogu na svoju ruku da izađem niti je moguće da bilo ko dođe da me vidi – pričao je pjevač otežano, a potom je pohvalio osoblje koje brine o njemu iako mu je bolnice, kako kaže, dosta za cijeli život.

– Doktori i sestre su dobre prema meni. Svi se trude da mi maksimalno olakšaju boravak ovde. Ništa mi ne nedostaje, ali im se ja često jadam i govorim da mi je psihički teško. Sa mnom u sobi je još nekoliko ljudi. Umiru mi pred očima svakodnevno, ima nekoliko pacijenata koji su u baš teškom stanju. Zato bih prije da sam u svom domu i miru nego ovdje – govorio je Tozovac tada.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *