RADUJ TE SE, BIĆE JOŠ GOLIŠAVIH FOTKI! Glumica obožava svoje telo i voli da ga deli sa publikom! (VIDEO)

RADUJ TE SE, BIĆE JOŠ GOLIŠAVIH FOTKI! Glumica obožava svoje telo i voli da ga deli sa publikom! (VIDEO)

Glumica Ivana Dudić je za MONDO govorila o svojim provokativnim fotografijama, erotskim scenama, svom ljubavnom životu, pa priznala i kakavo zaista mišljenje ima o Dari Bubamari!

Ivana Dudić važi za jednu od naših najlepših glumica, a to i sama potvrđuje ističući da voli svoje lice i telo. Za kamere MONDA je priznala da voli provokativno da se slika za društvene mreže, pa se izvinila što takvih fotki na njenom Instagramu ima mnogo!

‘‘Šok! Foto + video! Pa ništa, volim. Ja sam glumica, ja volim. Ima dana kada obožavam sebe i svoje telo, i svoju facu i sve. I onda volim to i da podelim sa narodom, jer što da ne? Instagram to pruža. Tako da, ništa, mislim izvinjavam se ako je previše, a ako nije – biće toga još!’’

Lepa glumica se osvrnula i na eksplicitne scene koje je snimala sa kolegom Milošem Đurovićem.

‘‘Toliko se o tome priča u poslednje vreme da ja više ne znam šta bih rekla? Dakle, scena kao i svaka druga samo što sam se skinula i vodila ljubav pred kamerom. Mislim ‘vodila ljubav’ uslovno rečeno, to je sve gluma, baš sa kolegom Milošem Đurovićem. Šta god da kažem biće glupo, kao ja sam profesionalna, ja sam fenomenalna, ja ovo… Ne, ne, dali su mi scenu, ja sam je odradila najbolje što mogu. Baš taj seks čuveni u seriji ‘Crveni mesec’ je u 47. epizodi, dakle posle 47 epizoda se desio. Mislim, na vreme’’.

Upitana da prokomentariše zbog čega je u jednoj emisiji rekla da bi više volela da ima zadnjicu kao Sandra Afrika, a ne grudi kao Dara Bubamara, Ivana kaže:

“Pa, dobro je rekla! To je jako dobro kada sam izjavila da bih radije imala zadnjicu kao Sandra Afrika, a ne grudi kao Dara Bubamara. I dalje stojim iza toga. Dara je neizmerno simpatična, ono što sam uspela da vidim kao gledalac, pošto je ne poznajem lično, ali stvarno malo su ogromne. Mislim, volim sve! Ako ona voli, volim i ja, sve je u redu, poštujem, neka je, ali mislim da stvarno ne bih imala gde sa tim grudima. Bolelo bi me verovatno. Ne znam! Užas, izvinjavam se.”

A da li Ivana Dudić ima dečka, i kakva je iskustva imala sa dosadašnjim momcima, saznajte u novoj epizodi emisije Guglali smo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *