NOVINARKA OTIŠLA U SVINGERSKI KLUB, PA SNIMALA KAKO IMA SE*S! Reportaža postala viralna, SVE SE ČULO (VIDEO 18+)

NOVINARKA OTIŠLA U SVINGERSKI KLUB, PA SNIMALA KAKO IMA SE*S! Reportaža postala viralna, SVE SE ČULO (VIDEO 18+)

Sa uključenom opremom za snimanje, danska radio novinarka imala je se*s tokom intervjua u svingerskom klubu gde je snimala radio izveštaj o ukidanju restriktivnih mera u vezi sa korona virusom.

Luis Fišer iz radio stanice “RADIO4” bila je u misiji da izveštava o ponovnom otvaranju svingerskog kluba nedaleko od Kopenhagena nakon ublažavanja preventivnih mera.

U izveštaju emitovanom ranije ove nedelje, Fišer se čuje kako intervjuiše ljude u svingerskom klubu, a zatim im se i sama pridružuje u njihovim seksualnim igrama.Slušaoci mogu da čuju eksplicitne zvukove njihovog odnosa dok Fišerova postavlja pitanja svom seksualnom partneru.

“Svingerska scena je prilično misteriozna”, rekla je Fišer u intervjuu za novine “Jillands-Posten”, rekla da želi da uspostavi poverenje kod ljudi u klubu s kojim je razgovarala. Ona je dodala da je sve mnogo olakšalo to što nema dečka… 

Direktorka programa Tina Kragelund pohvalila je njen predan pristup novinarstvu.

“Mislim da je sasvim u redu da naši novinari eksperimentišu sa novinarstvom na drugačiji način”, rekla je Kragelund za danske novine. Uprava radio stanice prethodno je svom istraživačkom novinaru dala zeleno svetlo za seks u svingerskom klubu, naravno, ako je to želela.

Kragelund je rekla švedskoj televiziji “SVT” da njena radio stanica nema rezervisanost prema nečemu tako univerzalnom kao što je seks. Dodala je da su njeni novinari svoja iskustva često uključivali u druge izveštaje.

“Tako smo uspeli da prodremo dublje u celu priču nego što bismo mogli, da smo bili samo puki posmatrači”, rekla je ona.

Luis Fišer je rekla da su je neke kolege novinari kritikovali zbog prelaska granice, ali velika većina povratnih informacija koje je radio stanica dobila bila je pozitivna. Šta vi mislite – da li je ovo preterano ili ne?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *