JOVANA JEREMIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE: Ja sam manijak u krevetu, muškarac uživa u intimnim odnosima sa mnom!

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE IZ SPAVAĆE SOBE: Ja sam manijak u krevetu, muškarac uživa u intimnim odnosima sa mnom!

Podsetimo, Jovana je nedavno dala otkaz na “Happy” televiziji, a o njnom novom angažmanu i dalje se nagađa. Kako je i sama potvrdila, voditeljka je za novi transfer dobila stan i tako rešila svoje stambeno pitanje

Voditeljka Jovana Jeremić otvoreno je pričala o tome kakva je u krevetu.

– Ja sam manijak u krevetu, kad imam partnera, taj uživa u intimnim odnosima sa mnom– istakla je Jovana pa dodala:

– Volim za sebe da kažem da sam vatrena , ne volim nastrane stvari, volim strastveno vođenje ljubavi – rekla je Jeremićeva u emisiji “Bez pardona sa Žaklinom”.

Podsetimo, Jovana je nedavno dala otkaz na “Happy” televiziji, a o njnom novom angažmanu i dalje se nagađa. Kako je i sama potvrdila, voditeljka je za novi transfer dobila stan i tako rešila svoje stambeno pitanje.

 Od transfera sam rešila svoje stambeno pitanje i to mi je bilo najvažnije. Nisam ni od koga ništa dobila na tacni, pa ni od roditelja, a ni muža. Svojim znanjem sam sve stekla i mogu da biram sa kim ću da budem i šta ću da radim u životu. Znala sam da će se u jednom momentu mog života steći okolnosti da materijalizujem svoj trud i napor. Deset godina nisam išla na godišnji odmor i niste mogli da me vidite na luksuznim destinacijama poput Maldiva i Zanzibara, već samo na malim ekranima i u informativnoj redakciji – rekla je ona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *