INSTRUKTOR VOŽNJE POKUŠAO DA NAPASTVUJE DEVOJKU: Ljubio kandidatkinju i hvatao je za grudi!

INSTRUKTOR VOŽNJE POKUŠAO DA NAPASTVUJE DEVOJKU: Ljubio kandidatkinju i hvatao je za grudi!

M. K. je devojku krenuo da miluje po ruci i zatim joj je rekao: “Vožnja je bila dobra, sve je u redu. Žuriš li?

Protiv M. K. Visokog je Opštinski sud u tom gradu potvrdio optužnicu, koja ga tereti da je, radeći kao instruktor vožnje, u vozilu za obuku pokušao da napastvujekandidatkinju, a koja se spasla begom iz vozila.

U optužnici je precizirano da je kandidatkinju uhvatio za grudi, te da ju je ljubio, nakon čega je ona uspela da izađe iz auta i pobegne.

Optužnicu protiv M. K. podiglo je Kantonalno tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona.

U njoj je navedeno da se kritično događaj desio 30. septembra prošle godine oko 18.40, na području Visokog, na poligonu za obuku vozača. Sve se dešavalo nakon što je završen čas vožnje tokom kojeg M. K. obučavao kandidatkinju.

– Ona je u tom trenutku u vozilu za obuku sedela na mestu vozača, a kada je ugasila vozilo i skinula sigurnosni pojas, on je, s ciljem zadovoljavanja svog seksualnog nagona, svoju ruku stavio na njenu desnu ruku, koju je držala spuštenu na natkolenici svoje desne noge – navedeno je u optužnici.

Dalje se navodi da je M. K. potom krenuo da je miluje po ruci i zatim joj je rekao: “Vožnja je bila dobra, sve je u redu. Žuriš li?”

– Ona mu je tada kratko odgovorila: „Već devet minuta kasnim“, a on je svoju ruku, kojom je milovao njenu ruku, podigao i njom zagrlio kandidatkinju preko ramena, te privukao sebi – precizirano je u optužnici, prenosi Srpskainfo.

Nakon toga je, dodaje se, ruku pokušao da stavi ispod njene majice i uhvatiti je za grudi.

– Zbog toga se ona odmicala od njega prema vratima i levom rukom uhvatila za kvaku pokušavajući da otvori vrata i izađe – navedeno je u optužnici.

Međutim, M. K. se nije tu zaustavio, nego je nastavio da spopada devojku.

Kada je video da ona pokušava da izađe iz automobila, on je svoju ruku povukao ispod njene majice, pa je ponovo stavio preko njenog ramena i jače je privukao sebi.

– Tada ju je poljubio u levi obraz, blizu levog uha, a zatim na sredini obraza, pa je treći put poljubio blizu njenih usana – piše u optužnici.

Dalje se navodi da je on bio svestan šta radi i da je na taj način počinio pomenuto krivično delo.

– Bio je svestan da upotrebom sile čini bludne radnje nad njom, što je hteo, usled čega ga je ona uplašena snažno odgurnula od sebe, otvorila vrata i istrčala iz auta. Tako je sprečila da dovrši ono što je naumio – ističe se u optužnici.

Prema nezvaničnim informacijama, M. K. je vlasnik pomenute auto-škole.

Nakon što se desio ovaj slučaj, meštani Viskog su pričali da su bilo u šoku nakon što se to saznalo.

– Poznajem ga. To je stariji čovek koji godinama ima auto-školu u Visokom i u kojoj je on instruktor. Znam da su mnogi vozači stekli dozvolu upravo kod njega, ali ranije nikada nisam čuo da je bilo pritužbi na njegov rad. Međutim, ne verujem ni da je devojka to izmisila. Na policiji i tužilaštvu je da dokažu ko od njih govori istinu – ispričao je tada jedan od meštana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *