IZLUDJELA FANOVE: Maja Berović se skinula i vrelim tijelom raspametila sve, minijaturni bikini prijeti da pukne i otkrije sve! (FOTO)

IZLUDJELA FANOVE: Maja Berović se skinula i vrelim tijelom raspametila sve, minijaturni bikini prijeti da pukne i otkrije sve! (FOTO)

Maja svakodnevno objavljuje slike kojima voli da zadivi svoje fanove, a poslednja koju je objavila na društvenoj mreži Instagram potpuno je izludela sve koji je prate.

Pevačica Maja Berović važi za jednu od najatraktivnijih žena na našoj javnoj sceni, a to svakodnevno i dokazuje. Ona trenutno uživa na odmoru,a neretko objavljuje fotke na kojima je pokazuje svoje atribute.

Maja svakodnevno objavljuje slike kojima voli da  zadivi svoje fanove, a poslednja koju je objavila na društvenoj mreži Instagram potpuno je izludela sve koji je prate. Na njoj ona nosi maleni bikini koji je jedva zadržao njene bujne grudi, a koji je istakao njeno zgodno telo.

Još jedna fotka koja je potpuno šokirala fanove, a koju je objavila na svom Instagram storiju, a kojom je pevačica pokazala kako joj kupaći stoji u donjem delu i na kojoj se još bolje vidi njena tetovaža.

Mnogim muškarcima neće biti dobro kada budu videli ove fotke, ali to je jedino što će moći s obzirom na to da je Maja već dugi niz godina u skladnom braku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *