KARLEUŠA POČASTILA PAPARACE, PODIGLA NOGU PA NASTAO HAOS: Zaboravila da ima VELIKI ŠLIC, SVE ISPALO! (VIDEO)

KARLEUŠA POČASTILA PAPARACE, PODIGLA NOGU PA NASTAO HAOS: Zaboravila da ima VELIKI ŠLIC, SVE ISPALO! (VIDEO)

Neko kaže da nema donji veš, a neko govori da se u jednom trenutku vide linije od donjeg veša.

Jelena Karleuša je jedna od članica žirija “Zvezde Granda” koja privlači najveću pažnju, a svojim provokativnim stajlinzima mami sve one koji prate svaki njen korak.

Karleuša je uvek na visini zadatka kada su modne kombinacije u pitanju, međutim, dešava se da se slobodnije obuče, pa onda vidimo nešto što je intimno. Ona je za ovo snimanje obukla roze top kojim je istakla svoje bujne grudi, a dole dugačku narandžastu suknju sa ogromnim šlicem iz kojeg je virila duga vitka noga na vrtloglavim potpeticama.

Dok je pozirala ispred objektiva na snimanju “Zvezda Granda”, malo se više opustila. Podizala je nogu i uvijala se, a njena široka suknja imala je veliki šlic koji joj je zadao problem.

U jednom trenutku se zanela, podigla nogu i zaboravila na to da je šlic predubok. Sve je ispalo! Neko kaže da nema donji veš, a neko govori da se u jednom trenutku vide linije od donjeg veša.

Komentari su samo pljuštali, bilo je jednako i negativnih i pozitivnih.

“Jeco, mislim da si preterala bez donjeg veša”, “Da li je ovo majka dve velike ćerke”, “Vrh si mačko”, “Diva zgodnica”, su samo neki od njih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *