JAVNO OTKRILA KOLIKO KOŠTA SAT! ELEKTRA ELIT PONOVO ŠOKIRA: Prostitutka, domaćica ili doktorka – isto je!

JAVNO OTKRILA KOLIKO KOŠTA SAT! ELEKTRA ELIT PONOVO ŠOKIRA: Prostitutka, domaćica ili doktorka – isto je!

Elektra Elit ne prestaje da privlači pažnju otkako je javno priznala da se bavi prostitucijom, što je prva i učinila u Srbiji. Transrodna pevačica dekarisala se u Švajcarskoj kao prostitutka, a sada se ponovo oglasila na ovu temu. 

“Najveći problem je što ne postoji zakon za osobe koje se bave ovim poslom. A i kod nas na Balkanu generalno je problem što su te žene etiketirane od strane javnosti. Međutim, kada se izglasa zakon i kada one dobiju osiguranje i budu zaštićene, to će ići na obostranu korist i države, a i osoba koje se bave ovim poslom”, istakla je u emisiji “Puls Srbije” na Kurir televiziji.

Dodala je da je granica između starlete i prostitutke tanka, te da se u 90 odsto slučajeva osobe koje se izdaju za starlete, zapravo bave prostitucijom.

“Država zna ko je već prostitutka, sve su bile hapšene. A osuda javnosti je jedan od glavnih problema u našem društvu”, smatra Elektra.

Budući da je u Švajcarskoj deklarisana kao prostitutka, za svoje usluge dobija i redovnu platu, s obzirom na to da je do maja zabranjeno prostituisanje. Kako kaže, za svoje usluge uzima od 700 do 1.000 evra za sat, dok se u Beogradu cena usluga kreće od 500 do 1.500 evra.

Navela je da je prostitucija usko povezana s drogom i makroima, a šokirala je i izjavom da nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke.

Nema razlike između prostitutke, domaćice ili doktorke, nijedna od njih nije bolji čovek nego što sam ja, niti sam ja bolja od njih“, rekla je Elektra i dodala da su joj draži obični ljudi koji čak i podignu kredit da bi spavali s njom, nego bogataši koje nekada “jedva odradi”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *