UŠAO JE U SOBU I REKAO “SKINI SE”: Stravična ispovjest o SILOVANJU – “Imala sam 19 godina i zatrudnila sam”

UŠAO JE U SOBU I REKAO “SKINI SE”: Stravična ispovjest o SILOVANJU – “Imala sam 19 godina i zatrudnila sam”

Pevačica Lejdi Gaga svojevremeno je otkrila da je bila silovana na početku karijere.

Silovao ju je neimenovani muzički producent kada je imala 19 godina, a sada je o stravičnom iskustvu pričala u emisiji “The me you can’t see” princa Harija i Opre Vinfri.

“Imala sam 19 godina, radila sam već kao pevačica kada mi je producent rekao ‘Skini se’. Rekla sam ‘ne’ i izašla. Rekao mi je da će spaliti svu svoju muziku. I nije stao. Nije prestajao da mi traži… i ja sam se sledila. Ni ne sećam se”, pričala je pevačica i plakala.

Lady Gaga nije otkrila ime svog silovatelja “jer se plašila šta bi se desilo kada bi ga ponovo videla”, ali je priznala da je tada ostala u drugom stanju.

“Bilo mi je loše nedeljama i shvatila sam bol da je to isti bol koji sam osetila kada me je osoba koja me je silovala bacila trudnu u ćošak”.

Pevačica je pre 7 godina otkrila da je silovana na početku karijere i tom prilikom rekla:

“Ćutala sam o tome sedam godina. Nisam znala kako da razmišljam o tome, nisam znala kako to da prihvatim, nisam znala kako da ne krivim sebe i ne mislim da je to bila moja krivica. To je nešto što je zaista promenilo moj život. Potpuno je promenilo mene, moje telo, misli.” Kada se to dogodilo, razmišljala sam: ‘Šta sam ja u životu uradila da mi se ovako nešto desi?’ U meni je bilo nekakve čudne krivice, mislila sam da sam ja nekako izazvala takav napad. Mislila sam da je to zbog mog načina oblačenja, zato što sam provokativna, mislila sam da sam sama kriva, da je moja greška”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *