SMUVAO VANSERIJSKU BOMBETINU SA NAJPROVOKATIVNIJIM TELOM: Tvrde da je nadmašila sve žene fudbalera! (FOTO)

SMUVAO VANSERIJSKU BOMBETINU SA NAJPROVOKATIVNIJIM TELOM: Tvrde da je nadmašila sve žene fudbalera! (FOTO)

Večeras muškarci uživaju u posebnoj poslastici – na repertoaru je polufinalni meč Evropskog prvenstva u fudbalu, a snage upravo odmeravaju Španija i Italija. Većina reprezentativaca obe zemlje uživa u srećnim vezama ili brakovima sa mladim lepoticama, no nama je posebno bila zanimljiva ljubav italijanskog reprezentativca Marka Veratija i njegove izabranice.

Džesika

Verati, koji trenutno igra za francuski PSŽ, već gotovo dve godine u vezi je sa francuskom manekenkom Džesikom Aidi, a ova lepotica mu je velika podrška tokom ovog šampionata.

Ona je bila na tribinama na gotovo svakom meču, a njene fotografije u italijanskom dresu obišle su planetu i oduševile navijače. Verujemo da ne propušta ropušta ni ovu polufinalnu utakmicu, te da vatreno navija za svog izabranika.

Džesika i Marko upoznali su se 2019 u jednom pariskom restoranu u kom je tada radila kao konobarica, ubrzo nakon što je slavni Italijan raskinuo sa dugogodišnjom partnerkom Laurom.

Gospođica Aidi i na Instagramu je veoma poznata i popularna – tamo je prati preko 350 hiljada ljudi, a ona publiku svakodnevno “bombarduje” golišavim, provokativnim fotografijama.

Takođe, ova dama bujnih grudi i vitke, zategnute figure, često dobija komplimente na Instagramu, a mnogi tvrde da je “neverovatno lepa” i da ima “magičan osmeh”.

Inače, javnost posebno intrigira činjenica da je ova kovrdžava dama čitavih 10 centimetara viša od svog izabranika, ali Verati, visok samo 166 centimetara, i ranije je bio sa stasitim lepoticama, pa mu to očigledno nije problem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *