RAZREDNIK ZAPROSIO MATURANTKINJU ODMAH NAKON ZAVRŠENE GIMNAZIJE: Šok na jugu naše zemlje – “Ne vidim problem, punoletna je”

RAZREDNIK ZAPROSIO MATURANTKINJU ODMAH NAKON ZAVRŠENE GIMNAZIJE: Šok na jugu naše zemlje – “Ne vidim problem, punoletna je”

Nakon nesvakidašnjih navoda da je nastavnik zaprosio bivšu učenicu, oglasio se direktor Gimnazije u Bosilegradu Vlada Gligorov koji je rekao da je nastavnik verio maturantkinju nakon završetka njenog školovanja. Na pitanje da li je neko primetio da su u vezi odranije direktor tvrdi da to niko nije primetio.

“Niko apsolutno ništa nije primetio niti uočio niti ih je neko video apsolutno ništa od toga. Cela gimnazija, kolektiv niko nije primetio apsolutno ništa”, kaže Gligorov. On tvrdi da nije bilo neprimerenog ponašanja ni sa jedne strane.

“U principu sam zatečen time šta se desilo ali nisam video ništa što je problem, jer ona je bila punoletna već. Niko nije primetio da se oni zabavljaju niti je bilo komentara niti je neko čuo niti je video. Maturanti su završili 10. juna školu uzeli diplomu i otišli”, objašnjava direktor.

Prema njegovim rečima učenici su sami organizovali veče proslave u kafani i to nije bilo matursko veče u organizaciji gimnazije. “Rekao sam im škola ne može da organizuje maturu s obzirom da vi niste više naši đaci jer mi nemamo načina da vas kontrolišemo. Ne znam kad se desila veridba. Niko ih nije video zajedno dok je trajala školska godina”, kaže Gligorov.

Nastavnik je učenici koju je verio bio razredni starešina u trećoj godini kada je menjao kolegenicu koja je bila na porodiljskom odsustvu. U prvoj drugoj i četvrtoj godini je razredni starešina učenici bila kolegenica koju je menjao nastavnik geografije.

(Mondo/Kurir)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *